Alianta USR – „Ciuma Rosie” in judetul Iasi. La Popricani oamenii lui Chichirau s-au dat cu PSD

1471
sedinta CL Popricani
sedinta CL Popricani

@ In judetul Iasi, unii membri USR par sa fi uitat deja de perioada in care vorbeau despre PSD ca fiind „Ciuma Rosie” @ In comuna Popricani, liderii locali ai USR, oameni apropiati de USR s-au aliat cu PSD pentru sustinerea unui viceprimar @ Pana la urma majoritatea PNL l-a impus pe functia de viceprimar pe Andrei Mihaita

Alianta USR-PSD in comuna Popricani, initiata culmea de unul din oamenii lui Cosette Chichirau presedinta organizatiei judetene. Astfel, in sedinta Consiliului Local care a avut loc ieri fostul primar PSD Valeriu Parlog l-a propus pentru functia de viceprimar pe Nicolae Tanasă, fratele lui Ștefan Tanasă, cel care a fost primul pe listele USR Plus pentru Consiliul Judetean Iasi. Asta deoarece, dupa cum am aratat si intr-o sedinta anterioara (vezi aici) fratii Tanasa fac parte din grupul de membri USR apropiati de Cosette Chichirau. Nicolae Tanasă a candidat pentru fotoliul de primar al comunei Popricani din partea USR Plus. Dupa propunerea facuta de Parlog toti cei 4 consilieri PSD l-au votat pentru functia de primar pe Nicolae Tanasă. Acesta din urma a obtinut 7 voturi deoarece USR are numai 3 consilieri la Popricani. PNL care are 8 consilieri a reusit sa-l impuna pe functia de viceprimar pe Andrei Mihaita. „Cert este ca avem de-a face cu o alianta USR-PSD la Popricani. De altfel acestia mi-au si spus ca vor face impreuna opozitie la Popricani”, Ion Tănasă, noul primar liberal al comunei Popricani.

Prin urmare cel putin in judetul Iasi, perioada romantica a USR cu idealuri si principii e pe sfarsite cand a vorba de lupta pentru ciolan este buna si o alianta cu Ciuma Rosie.

Mihaita Andrei viceprimar Popricani
Mihaita Andrei viceprimar Popricani

 

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.