Soț și soție uciși de un incendiu la locuinta, intr-un sat de langa Targu Frumos. Galerie Foto

2259
incendiu Ganesti - Ion Neculce
incendiu Ganesti - Ion Neculce

@ „După aproximativ 2 ore de luptă cu flăcările, din nefericire, militarii au constatat că proprietarii, 2 persoane, soț și soție,  84 și 81 ani au fost găsite decedate în locuință”, a transmis Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta

Un incendiu izbucnit noaptea trecuta la o casa din localitatea Ganesti, comuna Ion Neculce i-a  ucis pe soții Ioana  si Alexandru Mihai in varsta de 81 respectiv 84 de ani. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a trimis la fata locului 2 autospeciale de stingere și un echipaj de prim-ajutor dar din pacate pentru cei doi soți nu s-a mai putut face nimic, in cazul lor fiind constatat decesul. „După aproximativ 2 ore de luptă cu flăcările, din nefericire, militarii au constatat că proprietarii, 2 persoane, soț și soție,  84 și 81 ani au fost găsite decedate în locuință. A ars locuința pe o suprafață de 150 mp.Victimele prezentau arsuri pe o suprafață a corpului de 80%.Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sobă”, a transmis Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Cu aceasta ocazie specialistii ISU recomanda cetatenilor sa ia unele masuri pentru a preveni asemenea tragedii. „Apelăm din nou la cetățeni pentru a-și curăță soba și hornul, de a nu lasă focul nesupravegheat, iar pe timpul nopții focul din sobă sa fie stins, să nu depoziteze materiale combustibile pe sobe și în încăperea acesteia, să nu usuce haine pe sobe, sobele să nu fie supraîncălzite”, a mai transmis ISU.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.