Lovitură pentru lumea interlopă din Iaşi! Doi membri ai clanului Gangal, condamnaţi după ce ar fi sechestrat un bărbat! (EXCLUSIV)

7017
Sala de judecata
Sala de judecata

@ Lovitură pentru lumea interlopă din Iaşi: doi membri ai clanului Gangal au fost pedepsiţi de judecători după ce ar fi sechestrat un bărbat @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Ioan Gangal la 4 ani, 2 luni şi 20 de zile de închisoare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, în vreme ce Ionuţ Gangal a primit o pedeapsă de 8 luni de închisoare, cu suspendare, sub aceeaşi acuzaţie

Lovitură pentru lumea interlopă din Iaşi! Doi membri ai clanului Gangal au fost pedepsiţi de judecători după ce ar fi sechestrat un bărbat! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Ioan Gangal la 4 ani, 2 luni şi 20 de zile de închisoare, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, în vreme ce Ionuţ Gangal a primit o pedeapsă de 8 luni de închisoare, cu suspendare, sub aceeaşi acuzaţie.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei comunei Voineşti sau în cadrul unei instituţii din subordinea Consiliului Local al comunei Voineşti, pe o perioadă de 60 de zile”, au spus ieri judecătorii ieşeni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Lovitură pentru lumea interlopă din Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. De asemenea, la aplicarea sentinţei în cazul lui Ioan Gangal, magistraţii ieşeni au luat în calcul şi o pedeapsă anterioară primită de acesta într-un alt dosar, la o altă instanţă. Procesul fraţilor Gangal a început pe data de 28 iulie 2020. Procurorii i-au trimis în judecată şi sub acuzaţia de lovire, dar, între timp, victima şi-a retras plângerea prealabilă pentru această infracţiune.

„În noaptea de 2/3 iulie 2020, în jurul orei 2:00, în timp ce numitul se deplasa pe strada Şcolii, a fost blocat în trafic de către o autoutilitară din care au coborât inculpații, iar, apoi, prin agresiuni fizice, împreună cu l-a introdus cu forța pe în autoturismul lor, după care, împotriva voinței acestuia, l-au dus la domiciliul unui inculpat, unde, timp de aproximativ o oră şi jumătate – două ore, prin constrângere morală, nu i-au permis să părăsească locuința”, au spus procurorii.

Ce au constatat magistraţii ieşeni

 

Judecătorii au reţinut şi circumstanţa atenuantă a provocării, constând în atingerea gravă adusă demnităţii fiicei unuia dintre cei doi inculpaţi, care a lipsit de acasă timp de 3 zile în condiţii obscure, petrecând timp cu persoana vătămată, care refuza să explice aceste împrejurări tatălui fetei.

De altfel, scandalul ar fi izbucnit, potrivit anchetatorilor, după ce partea vătămată ar fi petrecut timp cu fiica unuia dintre cei doi membri ai clanului Gangal. În faţa instanţei, cei doi inculpaţi au refuzat să dea declaraţii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.