Percheziţii la suspecţi de trafic de droguri! Doi ieşeni, duşi la instanţă cu propunere de arestare! GALERIE FOTO

281

@ Doi ieşeni au fost duşi joi, 29 septembrie 2022, la sediul Tribunalului Iaşi, cu propunere de arestare preventivă @ Cei doi au fost reţinuţi în urma unor percheziţii @ Aceştia sunt suspectaţi de trafic de droguri de risc
Joi, 29 septembrie 2022, doi ieşeni au fost duşi la sediul Tribunalului Iaşi, cu propunere de arestare preventivă, în urma unor percheziţii. Aceştia sunt suspectaţi de trafic de droguri de risc. Percheziţiile au fost efectuate pe 28 septembrie 2022. Este vorba despre 11 percheziții domiciliare într-o cauză vizând comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.
„Pe parcursul anului 2022, mai multe persoane au comercializat droguri de risc (canabis) și de mare risc (cocaină) consumatorilor din municipiul Iași. În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate doze de canabis și cocaină, precum și cântare electronice de precizie, folosite la porționarea drogurilor și sume de bani”, au afirmat anchetatorii ieşeni.
Şase ieşeni, duşi la audieri sub suspiciunea de trafic de substanţe interzise
În urma percheziţiilor, la audieri au fost duse 6 persoane, despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.
„În urma audierilor, anchetatorii au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore față de 2 inculpați și măsura controlului judiciar față de un al treilea inculpat. În cursul zilei de astăzi, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunerea de arestare preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile”, au încheiat oamenii legii. Acum, urmează ca judecătorii să decidă ce se va întâmpla în continuare cu cei doi suspecţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.