Șeful Poliției Locale prins de Radar la volanul unui BMW. L-au iertat de amendă

5621
Liviu Zanfirescu in masina
Liviu Zanfirescu in masina

@ Liviu Zanfirescu a fost o periodă șeful Inspectoratului de Poliție Județean Iași @ De asemenea, o perioadă a condus și Politia Rutieră @ Polițiștii nemțeni l-au prins pe Liviu Zanfirescu circulând cu o viteză cu de 89 km/h în localitatea Grințieș @ Cu toate acestea Zanfirescu nu a plătit amendă

Liviu Zanfirescu a fost prins de colegii săi de la Serviciul Rutier Neamț circulând cu o viteză de 89km/h prin localitate și cu toate acestea nu a plătit amendă. Asta deoarece amenda a fost anulată de Judecătoria Bicaz. Liviu Zanfirescu a fost surprins de aparatul Radar circulând cu o viteză de 89k/h la volanul unui BMW prin localitatea Grințieș, județul Neamț. Ținând cont de faptul că a frânat brusc când a văzut mașina Poliției este lesne de înțeles că viteza cu care circula până când a fost surprins de Radar era mult mai mare. Se întâmpla pe data de 10.03.2020 la ora 13.00. ‘’Eram cu un vecin, am fost în Germania să cumpăr o mașină. Eram în concediu’’, a spus Liviu Zanfirescu.

În prezent șef al Politiei Locale a municipiului Iași, Zanfirescu a fost sancționat atunci cu 4 puncte penalizare și cu o amendă în valoare de 870 lei. Zanfirescu a contestat amenda la Judecătoria  Bicaz iar magistrații nemțeni i-au înlocuit amenda cu avertisment pentru simplul motiv că acesta a recunoscut fapta. ‘’Instanța va ține cont de împrejurarea că fapta nu a produs urmări grave și a adus o atingere minimă ordinii și valorilor sociale ocrotite prin sancționarea contravenției. Prin raportare la criteriile de individualizare prevăzute de articolul menționat mai sus, instanța are în vedere faptul că petentul nu și-a negat fapta. Ținând seama de toate considerentele expuse, instanța va  dispune înlocuirea amenzii contravenționale aplicate cu sancțiunea avertisment’’, se arata in sentinta Judecatoriei Bicaz.

Reamintim că Liviu Zanfirescu a fost șef al IPJ Iași și a condus in perioada 2013-2016 si Serviciul Rutier Iași.

Citește și ‘’Fostul șef al Poliției Române a rămas fără permis în intersecția de la Trei Sarmale’’.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.