Avocata acuzată de tentativă de omor, din nou în faţa judecătorilor! Magistraţii vor decide ce se va întâmpla cu Alexandra Cioată!

699
Alexandra Cioata
Alexandra Cioata

@ Avocata acuzată de tentativă de omor a contestat arestul @ Alexandra Cioată cere înlocuirea arestarii în cazul său @ Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va decide mâine ce se va întâmpla cu ieşeanca

Avocata acuzată de tentativă de omor a contestat arestul! Alexandra Cioată cere înlocuirea arestarii în cazul ei! Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va decide mâine ce se va întâmpla cu ieşeanca.

Amintim că, recent, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele Alexandrei Cioată, sub acuzaţiile de tentativă de omor şi părăsirea locului accidentului.

Alexandra Cioată, acuzată după un accident grav

Avocata Alexandra Cioată a fost reţinută pentru 24 de ore în urma accidentului rutier care a avut loc acum câteva seri. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au dus-o la instanţă, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Amintim că, în seara zilei de 30 mai 2024, a avut loc un accident rutier în cadrul căruia o maşină ce ar fi fost condusă de avocată a dat peste un motociclist. În urma incidentului, anchetatorii au decis cercetarea femeii pentru tentativă de omor și părăsirea locului accidentului.

Avocata din Iaşi speră să scape de arestul preventiv

Polițiștii din Iași au intrat în alertă, iar, la scurt timp după accident, au identificat proprietara autoturismului, dar nu știau cine se afla la volan în momentul producerii accidentului din Nicolina. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi în momentul producerii accidentului rutier, anchetatorii au concluzionat că maşina ar fi fost izbită cu intenţie în spatele motocicletei conduse de un bărbat.

În urma impactului, motociclistul a ajuns la spital cu diverse leziuni. Bărbatul a spus că nu o cunoaşte pe avocată şi că nu ştie de ce aceasta ar fi intrat cu maşina în motocicletă. Oamenii legii nu exclud ca totul să fi avut loc în urma unor şicanări în trafic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.