Milionarul de la Pergola i-a tras-o sotiei infidele. Totul l-a costat vreo 6.000 de euro

5962

Milionarul Doru Turcanu, cunoscut in special prin faptul ca a infiintat celebrul restaurant Pergola a inregistrat o prima victoria in justitie impotriva fostei sotii, femeia care se numeste acum Cosmina Ifrim. Astfel, judecatorii i-au dat dreptate lui Doru Turcanu in procesul in care Cosmina Ifrim a solicitat magistratilor sa emita  o decizie care sa-i permita sa paraseasca tara impreuna cu cei doi copii (un baiat si o fata). Cosmina Ifrim a cerut acest lucru intr-un dosar avand ca obiect ”ordonanta presedintiala suplinire acord parental”. Femeia a spus ca voia sa plece cu copiii in vacanta in Antalya dar nu a putut pleca deoarece fostul sau sot nu si-a dat acordul ca cei doi copii sa parasesca tara. Pe de alta, parte Doru Turcanu  le-a spus judecatorilor ca s-a opus deoarece a primit informatia ca fosta sotie vrea sa emigreze cu copiii in Canada prin Turcia. La termenul de judecata la care a  fost audiat Doru Turcanu a spus ca a depus si la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism o plangere in care a aratat ca femeia vrea sa rapeasca copiii si sa plece in Canada. Initial femeia a spus ca voia sa plece cu copii in Antalya in perioada 30 august 6 septembrie dar nu a plecat deoarece Doru Turcanu nu si-a dat acordul. A reprogramat vacanta pentru perioada   13-20.10.2018, in speranta ca va obtine o sentinta judecatoreasca.

„Copiii trebuie sa mearga la scoala”

Judecatorii au repins cererea femeii pe motiv  ca plecarea in Antalya in aceasta perioada ar afecta programul de studii al copiilor.  „Minora T.A este eleva in clasa a IV-a la scoala primara. Din inscrisurile depuse la dosar rezulta ca aceasta are rezultate foarte bune la invatatura. Audiata in camera de consiliu, fara prezenta parinatilor, aceasta a confirmat faptul ca si-ar dori sa plece in vacanta cu mama sa dar a aratat totodata ca ii place la scoala, are un program de 5 ore pe zi si inca 2 ore in care isi face temele tot la scoala si nu este obosita de acest program. Instanta retine astfel ca interesul superior al copilului reclama ca perioadele scolare sa alterneze intr-adevar cu cele de relaxare. Cu toate acestea educatia este un element deosebit de important pentru un copil in plina dezvoltare fizica si psihica”, se arata in sentinta judecatorilor.

In aceiasi ordine de idei, judecatorii au continuat aratand  ca cei doi copii au fost in vacante in strainatate impreuna cu fiecare dintre cei doi parinti. ” Se constata astfel ca in cursului anului curent minorii au fost impreuna cu tatal  lor in Emiratele Arabe Unite si cu mama in Cipru si in tara, la Navodari, astfel incat, analizand din aceasta perspectiva conditia urgentei dispunerii masurii solicitate de reclamanta, respectiv suplinirea acordului tatalui pentru deplasarea copiilor in Antalya in perioada 13-20.10.2018, instanta apreciaza ca aceasta nu este indeplinita”, se mai arata in sentinta judecatoreasca.

In ceea ce priveste prejudiciul invocat de Cosmina Turcanu, judecatorii au constatat ca afaceristul i-a platit femeii contravaloarea excursiei in Antalya adica 6.000 euro. Reamintim ca Doru Turcanu a divortat de Cosmina pe data de 3 august 2017 deoarece a aflat ca aceasta il insela cu antrenorul de fitness.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.