Daune de peste 150.000 de lei, după ce le-au convins să se prostitueze!

205
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Doi indivizi trebuie să achite daune de peste 150.000 de lei, după ce le-au convins pe nişte tinere să se prostitueze @ În plus, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Armand Teodorescu la 7 ani, 8 luni şi 20 de zile de puşcărie, pentru trafic de minori @ În acelaşi dosar, Cristina Popescu a primit o pedeapsă de 3 ani şi 10 luni de temniţă, pentru complicitate la trafic de minori 

Doi indivizi trebuie să achite daune de peste 150.000 de lei, după ce le-au convins pe nişte tinere să se prostitueze! În plus, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Armand Teodorescu la 7 ani, 8 luni şi 20 de zile de puşcărie, pentru trafic de minori.

În acelaşi dosar, Cristina Popescu a primit o pedeapsă de 3 ani şi 10 luni de temniţă, pentru complicitate la trafic de minori. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Daune după ce le-au convins să se prostitueze

Procesul celor doi a început pe 26 aprilie 2023. Procurorii DIICOT Iaşi i-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

„Începând cu data de 8.02.2022, inculpatul a primit-o pe victima minoră în apartamente închiriate pe raza municipiului, unde, profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care aceasta se afla (vârstă fragedă, alienată familial, fără nicio sursă de venit), a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituției, până la data de 14.03.2022”, au afirmat oamenii legii. Acesta este si motivul pentru care individul a fost obligat la plata unor daune.

Tânăra din Iaşi, acuzată de complicitate

Anchetatorii au mai spus ca, în perioada 25 februarie – 14 martie 2022, cu intenție, tânăra a înlesnit și a ajutat, în mai multe moduri, la exploatarea, prin obligarea la practicarea prostituției, a victimei minore de către Armand Teodorescu, prin aceea că s-a implicat în adăpostirea și primirea victimei în apartamente închiriate.

„De asemenea, în perioada februarie 2022 – 14 martie 2022, cu intenție, a înlesnit și a ajutat, în mai multe moduri, la exploatarea, prin obligarea la practicarea prostituției, a victimei de către inculpat, prin aceea că s-a implicat în adăpostirea și primirea victimei în apartamente închiriate, colectarea sumelor de bani dobândite de aceasta din activitatea de prostituție, precum și în pregătirile de transportare a acesteia în străinătate în scopul exploatării sexuale”, au subliniat oamenii legii. La termenul din data de 9.11.2023, cei doi inculpați au fost audiați, declarând că recunosc și își asumă faptele ce li se impută.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.