Scandal, pe o stradă din Iaşi, cu un poliţist! „Îți dau un cuțit în gât!” (EXCLUSIV)

465
Un politist in uniforma
Un politist in uniforma

@ Scandal, pe o stradă din Iaşi, cu un poliţist: „Îți dau un cuțit în gât!” @ În urma incidentului, doi indivizi au fost condamnaţi ieri de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi @ Astfel, Marcel Marilică a primit o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare, în vreme ce Mihai Sorin Surugiu a fost condamnat ieri la nouă luni de închisoare, pentu ultraj @ De asemenea, cei doi indivizi trebuie să-i achite poliţistului despăgubiri în valoare de 10.000 de euro

Scandal, pe o stradă din Iaşi, cu un poliţist: „Îți dau un cuțit în gât!” În urma incidentului, doi indivizi au fost condamnaţi ieri de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Astfel, Marcel Marilică a primit o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare, în vreme ce Mihai Sorin Surugiu a fost condamnat ieri la nouă luni de închisoare, pentu ultraj. De asemenea, cei doi indivizi trebuie să-i achite poliţistului despăgubiri în valoare de 10.000 de euro.

Scandal, pe o stradă din Iaşi!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul celor doi a început pe 29 septembrie 2023. Procurorii ieşeni i-au trimis în judecată sub acuzaţia de ultraj.

„În sarcina inculpaţilor a fost reţinut că, pe 8 septembrie 2023, în intervalul orar 17:39-18:03, în timp ce se afla în camera de așteptarea a Secției de Poliție V, i-a adresat persoanei vătămate – poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu – ameninţări cu exercitarea de acte de violenţă și cu moartea, de natură şi care i-au creat persoanei vătămate o stare efectivă de temere”, au sustinut oamenii legii.

„Îți dau un cuțit în gât!”

Pe 8.09.2023, în jurul orei 17.20, politistii au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism, al cărui conducător folosea telefonul mobil la volan. În timp ce persoana vătămată şi martora se aflau în autospecială, la geamul din partea dreaptă faţă a venit soţia unui inculpat, care le-a relatat agenţilor că cei doi inculpati sunt dezbrăcaţi şi aleargă printre maşini. Cei doi au fost preluti si dusi la sectie. De asemenea, ei au fost inregistrati cu body cam: „Du-te în p..a mea, că îți f.. un cap în gură de mori! Du-te în p..a mea de aicea uă!” „Târzâman, de la municipiu, îi fratele meu ăla, uăi, în Primăverii stă, dacă mă duc la el, știi cum te dau afară, uăi?! Știi cum te dau afară?!” „Voi nu vă dați seama că vă dăm afară… uăi, voi îl știţi pe Târzâman?”

”Uăi, dar îi f.. o sticlă din asta în cap!” „Dar cu guler i-o dau..” ”Uăi, ce oftezi… ce pumn ți-aș f… în g.,.. să m… mama, să îți iei somn… dar te prind eu o dată!” „Ci pățesc?! …mă doare în p… că am 65 de ani… când un pumn îți dau… să m… familia mea!” „Ai să vezi tu, cum dormi așa pe tine…” „Uite, uăăiii!… Dar ce p… mea mă arestezi tu pe mine, uăi?! Fără nimic?! Ci p… mea v-am făcut?! În p… mea… că vă sparg și secție și tot!” „(țipă) Băăă!! Du-te-n p… mea!!! Uăăii, tu știi câtă bătaie îți dau eu ție? Ascultă! Când te prind, să m… familia mea (gesticulează cum calcă în picioare), de nu mă doare în p… câți ani iau!” „Eu îs din… nebunule! Uăi, nebunule, nu o stat nimeni la… Călin… dacă mă chem… tu îți dai seama câtă bătaie iei?” „Uăăii, omule, eu îți f… un cuțit în gât!” „Îți dau un cuțit în gât!” „Pun un boschet, îi dau 10, 15, 20 de milioane”, „Că am bani, p…! Uită-te la mine…”, „Și te mierlește!” „Aaaauuu, auuu… Vai câtă bătaie meriți uăi… dar pe bune…” De asemenea, reţine instanţa că, la rândul său, celalalt inculpat ii adresează persoanei vătămate următoarele ameninţări: „Pun un boschetar, un boschet, mă înțelegi?!”, „Îți trage un pumn, două…”

Prezenţi în faţa instanţei de judecată la data de 30.01.2024, după aducerea la cunoştinţă a drepturilor şi obligaţiilor, cei doi indivizi au fost de acord să dea declaraţie şi au recunoscut săvârşirea faptei pentru care s-a dispus trimiterea lor în judecată, solicitând ca judecata să se desfăşoare numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor prezentate de părţi, potrivit procedurii în cazul recunoaşterii învinuirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.