Scandal, pe drumul public! Şosea blocată cu crengi, pentru o bătaie ca-n filme! (EXCLUSIV)

877
Un politist incearca sa degajeze un drum de crengile cazute din copaci
Un drum a fost blocat de crengi

@ Patru indivizi au ajuns pe mâinile judecătorilor ieşeni, după un scandal de pomină @ Aceştia au fost pedepsiţi iniţial cu suspendare, după blocarea unui drum @ Scandalul a izbucnit de la un gând de răzbunare

Patru indivizi au ajuns pe mâinile judecătorilor ieşeni, după un scandal de pomină. Iniţial, aceştia au fost pedepsiţi după blocarea unui drum. Astfel, Silviu Iacomi, Felix Mihăiţă Misterian şi Vasile Gheorghe Dănăilă au fost condamnaţi la câte 1 an de închisoare, cu suspendare.
De asemenea, un minor, Teodor I., a primit pedeapsa măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 4 luni. După pedepsele primite din partea magistraţilor de la Judecătoria Bârlad, sentinţa a fost contestată. Aşadar, dosarul a ajuns acum pe masa judecătorilor de la Curtea de Apel Iaşi.

Scandal de pomină: drum public, blocat cu crengi!

Procesul celor 4 indivizi a început pe data de 27 septembrie 2021. Procurorii i-au trimis în judecată pe Silviu Iacomi, Felix Mihăiţă Misterian şi Vasile Gheorghe Dănăilă şi Teodor I. Printre acuzaţiile aduse de anchetatori în acest caz s-au numărat cele de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire, distrugere şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.
Totul a pornit de la un scandal care, la prima vedere, a fost unul cu un motiv banal. „Pe 11 august 2021, în jurul orei 22.30, inculpaţii, prin folosirea unor crengi de diferite dimensiuni, au blocat DC 84 ce face legătura între localităţile Ibăneşti şi Mânzaţi, punându-se astfel în pericol siguranţa circulaţiei rutiere. Cu aceeaşi ocazie, un inculpat, folosind un obiect contondent, a exercitat acte de violenţă asupra autoturismului marca Opel Corsa aparţinând persoanei vătămate, provocându-i distrugeri şi, totodată, a exercitat acte de agresiune fizică faţă de persoana vătămată, provocându-i leziuni ce au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale. Alţi inculpaţi au exercitat, la rândul lor, acte de violenţă fizică asupra persoanei vătămate. Prin toate aceste acţiuni, cei 4 inculpaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică”, au afirmat anchetatorii.

De unde a izbucnit totul

În seara zilei de 11 august 2021, în jurul orei 22.30, inculpaţii se aflau într-o staţie de autobuz. La un moment dat, au observat autoturismul marca Opel Corsa aparţinând persoanei vătămate. „Cu o seară înainte, o martoră a văzut-o pe fiica sa minoră în maşina unui tânăr, iar, după ce a dus-o pe aceasta la domiciliu, acesta claxona şi dădea flash-uri către locuinţa martorei, deranjând-o. Numita le-a relatat cele întâmplate inculpaţilor, cu care este în relaţii de prietenie. În aceste condiţii, un inculpat le-a propus celorlalţi să plece în urmărirea acestui autoturism, pentru a-i da o lecţie tânărului”, au concluzionat oamenii legii. După ce au depăşit maşina, unii dintre inculpaţi ar fi blocat drumul cu crengi, pentru a opri maşina. Ulterior, aceştia ar fi lovit Opelul, dar şi partea vătămată. Numai că, mai apoi, victimele şi-au retras plângerile pentru lovire şi distrugere. Acum, judecătorii ieşeni au amânat pronunţarea în acest caz pentru data de 7 decembrie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.