Imagini terifiante. Ieseni atacati noaptea si calcati in picioare pentru bani. O banda de talhari a facut ravagii

5239
captura imagine talharie

@ Politistii ieseni au reusit sa prinda trei indivizi  care in perioda ianuarie – februarie a.c au atacat  pe timp de noapte mai multi ieseni pe care i-au batut crunt, i-au calcat pur si simpu in picioare pentru a-i deposeda de bani si telefoane  @ Am atasat la acest articol filmarile video ale talhariilor, imagini care au ajuns in posesia Politiei, insa va avertizam ca sunt foarte dure

O banda de trei talhari compusa din trei tineri cu varste de 20 si 21 de ani din care doi din comuna Raducaneni si unul din municipiu a facut ravagii in Iasi. In perioada ianuarie – februarie a.c, in mai multe randuri acestia au atacat pe timp de noapte mai multi ieseni pe care i-au batut  crunt si i-au talharit. Practic iesenii erau luati prin suprindere, erau culcati la pamant dupa care erau loviti cu picioarele pana cand ramaneau  inconstenti. Politia a vizualizat fiecare talharie deoarece  evenimentele au fost filmate de camerele video ale municipalitatii sau ale unor societati comerciale. Filmele au ajuns in posesia Politiei. Astazi, cei trei tineri au fost arestati preventiv pentru 30 de zile de judecatori.

Atacati pentru bani si telefoane

 

Astfel, potrivit unui comunicat de presa al Politiei acestia au comis prima talharie pe data de de 31 ianuarie a c. cand au atacat un barbat de 34 de ani si i-au furat telefonul mobi sio o suma de  bani cauzandu-i un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei. De asemenea, „la data de 03 februarie a.c., in timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, cei trei tineri, prin exercitarea de acte de violenta, i-ar fi sustras un telefon mobil și o sumă de bani, unui tânăr, de 22 de ani, cauzandu-i un prejudiciu de aprox. 400 de lei”.

In  aceiasi zi pe 3 februarie au mai atacat o persoana. „La data de 03 februarie a c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, cei trei tineri, prin exercitarea de acte de violenta, i-ar fi sustras un telefon și un portofel, cu acte și bani, unui tânăr, de 19 ani, cauzandu-i un prejudiciu de aprox. 870 de lei”, se mai arata in  comunicatul Politiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.