Vi-l amintiţi pe Sergiu, tăticul călăreţ de la Iaşi? O nouă belea a dat peste el! FOTO (EXCLUSIV)

2079
Sergiu, taticul calaret
Sergiu, taticul calaret

@ Vi-l amintiţi pe Sergiu, tăticul călăreţ de la Iaşi? O nouă belea a dat peste el @ Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au decis recent trimiterea acestuia în judecată într-un alt dosar, pentru conducere fără permis @ Amintim că Sergiu Ion Ciubotariu mai este judecat într-un alt caz penal

Vi-l mai amintiţi pe Sergiu, tăticul călăreţ de la Iaşi? Ei bine, nouă belea a dat peste prietenul luptătorului K1 Cătălin Moroşanu. Aşadar, recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au decis trimiterea acestuia în judecată într-un alt dosar, pentru conducere fără permis.

La termenul de ieri al procesului penal, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au hotărât amânarea cauzei. Amintim că Sergiu Ion Ciubotariu mai este judecat într-un dosar penal.

 

Sergiu, tăticul călăreț, acuzat în urma unui scandal

 

Amintim că, în urmă cu aproximativ un an, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Sergiu Ion Ciubotariu, alături de Daniel Costel Barbu și de Petru Robert Barbu. Acuzațiile aduse anchetatorii ieșeni în acest dosar sunt cele de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe și violare de domiciliu. Oamenii legii au afirmat că tăticul călăreț de la Iași, Sergiu Ion Ciubotariu, a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni. Anchetatorii au afirmat că, atunci, Sergiu Ciubotariu se afla în zona Cicoarei.

În urmă cu ceva timp, unul dintre frați avusese un conflict cu un bărbat de care și-a adus, dintr-o dată, aminte. Nu a stat prea mult pe gânduri, i-a cerut ajutor lui Sergiu și ar fi mers să-i dea o lecție bărbatului cu care se certase. În ajutorul lor a mai venit un cunoscut.

 

S-au înarmat cu bâte pentru a-i da o lecție

 

Oamenii legii au mai spus că cei 3 s-ar fi înarmat cu bâte și topoare și ar fi intrat în curtea bărbatului „vizat”, iar victima a fost bătută de cei 3, până ce au intervenit vecinii. Polițiștii au fost anunțați despre incident.

„Pe 26 februarie 2022, 3 bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar, apoi, pe o stradă din municipiul Iași și ar fi agresat un bărbat. Doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști pe 2 martie 2022”, au precizat atunci cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Iași. În urma incidentului, doctorii ieșeni au constatat că victima avea nevoie de aproape 20 de zile de îngrijiri pentru a se recupera.

 

A lăsat calul pentru caii-putere

 

Sergiu Ion Ciobotariu, tăticul-călăreț de la Iași, nu era la primul conflict cu legea. Pe 13 mai 2020, Sergiu Ion Ciubotariu avea să fie oprit în trafic de polițiști. El se afla la volanul unui autoturism marca VW Golf, deși nu avea permis de conducere.

Amintim că, în urmă cu peste 3 ani Sergiu semna actele pentru o casă, după ce sute de oameni au donat bani pentru el, campania fiind susţinută de luptătorul K1 Cătălin Moroşanu. Sergiu a mers călare pe cal la maternitate, după ce a aflat că soția lui născuse. Imaginile cu el prin centrul Iașului au ajuns virale, iar viața lui ar fi trebuit să se schimbe în bine.

Vreme de câteva luni Sergiu a stat într-o casă nouă, în care avea condiții bune de trai. Numai că, după câteva luni, casa pe care Sergiu a cumpărat-o din donații a fost ocupată de alte persoane.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.