Decizie șoc! Traficantul de droguri implicat în moartea tinerei de 16 ani la Neamț, lăsat să plece acasă de judecători

1029
Shara Ionaschita si Gabor Matteo
Shara Ionaschita si Gabor Matteo

@ Curtea de Apel Bacău a decis aseară târziu, ca Leonardo Matteo Gabor tânărul de 19 ani implicat în decesul elevei Shara Ionăşchiţă din București, să fie cercetat în arest la domiciliu

Decizie suprinzătoare a magistraților Curții de Apel Bacău care au decis aseară ca tânărul Leonardo Matteo Gabor în vârstă de 19 ani, implicat în decesul elevei Shara Ionășchiță, în localitatea Dumbrava Roșie din județul Neamț, să fie cercetat în arest la domiciul. Acesta a fost reținut și arestat la scurt timp după ce a decedat fata. Ieri s-a decis să fie scos din arestul IPJ și să fie cercetat în arest la domicliu (vezi aici). ‘’ Ne bucură faptul că magistrații Curții de Apel Bacău au trecut peste presiunea mediatică și cea exercitată de părinții victimei, pentru care avem toată compasiunea!’’, a spus Robert Amuntencei, avocatul lui Leonardo Matteo Gabor.

Reamintim că pe data de 30 iulie 2023, Shara Ionăşchiţă, o elevă eminent din București a ajuns la Piatra Neamţ, mergând la internatul Colegiului de Informatică, dar nu i-au plăcut condiţiile de cazare. L-a contactat pe tânărul de 19 ani, cu care purtase discuții, online, în ultimii ani. Băiatul a luat-o de la gară și, după ce s-au plimbat, au mers acasă la el, în localitatea  Dumbrava Roşie, în judeţul Neamţ acolo unde se aflau și părinții lui. Fata a murit în urma unei supradoze de 3-CMC, drog de mare risc. În urma necropsiei s-a stabilit că fata avea și ruptură de vagin. Potrivit procurorilor, la domiciliul băiatului, acolo unde a murit Shara, au fost găsite şapte ţiple de aluminiu, de la dozele de drog folosite. În acest dosar au mai fost reținuți alți doi minori care au fost complicii lui Matteo Gabor.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.