Dezvoltatorul-țepar a golit conturile firmei. Avansurile pentru apartamente de 1 milion de euro au dispărut

5540
Constantin Mazarianu
Constantin Mazarianu

@ A apărut primul raport financiar al firmei Juz Construct SRL patronate de așa-zisul dezvoltator Constantin Măzărianu care a luat avansuri pentru apartamente de la clienți și nu le-a dat in schimb nici o locuință @ S-a constatat ca Măzărianu a scos ilegal din conturile firmei suma de 4.138.884,77 lei bani care au ajuns la ‘’terți aflați în cercul relațional al domnului Mazarianu Constantin, administratorul societatii’’ @ Măzărianu a încasat avansuri de la clienți pentru trei blocuri unul in Copou, unul în Moara de Vânt și un altul în Bârnova @ Pentru blocul din Copou nu are nici măcar autorizație @ Creditorii i-au ridicat dreptul de administrare al firmei dar se pare ca este prea târziu

Clienții au ajuns prea târziu. Țeparul Măzărianu, cel care a încasat avansuri uriașe pentru apartamente de la clienți și nu le-a dat nimic la schimb a golit conturile firmei sale Juz Construct SRL. Problema este că o buna parte din bani au fost scoși din firma dupa intrarea in insolvență ceea ce înseamnă ca Măzărianu nu avea nici un gand sa redreseze societatea si sa construiasca blocurile pentru care a încasat avansuri. Astfel, s-a constatat ca din conturile firmei au ieșit ilegal 4.138.884,77 lei. ‘’Avansurile de trezorerie reflectate în contabilitate și nejustificate în termen legal de 4.138.884,77 de lei conform balanței de verificare la luna mai 2022. Au fost identificate transferuri patrimoniale operate în cursul lunii decembrie 2021, posibil frauduloase și anulabile din perspectiva având în vedere beneficiarii lor, salariați, terți aflați în cercul relațional al domnului Mazarianu Constantin, scurgerile de disponibil către asociatul Chelaru Valentina efectuate după data deschiderii procedurii’’, se arata in raportul intocmit dupa prima ședință a Comitetului Creditorilor.

În ședința Comitetului Creditorilor s-a decis să i se ridice lui Măzărianu dreptul de administrare al firmei Juz Construct. Reamintim ca în ultimii doi ani Măzărianu a incasat bani de la clienți promițând ca le va da apartamente trei blocuri unul in Copou, unul în Moara de Vânt și un altul în Bârnova. Toate ‘’blocurile’’ promise de Măzărianu au probleme. Pentru cel din Copou nu are nici măcar autorizație iar cel din Bârnova a fost vandut unui terț. Mai multe detalii in articolul repostat mai jos.

Cea mai mare țeapă imobiliară: trei blocuri vândute în avans, clienți disperați că au pierdut banii

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.