Măcel între studenți la un club din centrul Iașului! Agresorul, trimis la pușcărie! FOTO (EXCLUSIV)

437
Alsana Hamzi
Alsana Hamzi

@ Măcel între studenți la un club din centrul Iașului: agresorul a fost trimis la pușcărie @ Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Alsana Hamzi la 4 ani şi 8 luni de temniţă, pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase @ De asemenea, judecătorii l-au obligat pe tânăr să îi achite victimei despăgubiri în valoare totală de 17.102 euro

Măcel între studenți la un club din centrul Iașului: agresorul a fost trimis la pușcărie! Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Alsana Hamzi la 4 ani şi 8 luni de temniţă, pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

De asemenea, judecătorii l-au obligat pe tânăr să îi achite victimei despăgubiri în valoare totală de 17.102 euro. „Instanta de la inculpatul Alsana Hamzi cuţitul tip briceag cu lama inscripţionată Leatherman, cu o lungime de aproximativ 17 cm în poziţia deschis şi cu lama de aproximativ 7 cm, folosit la comiterea infracţiunii de tentativă de omor”, au afirmat ieri magistratii ieseni.

bataie arabi Oxford
bataie arabi Oxford

Măcel între studenți la un club din centrul Iașului!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul individului a început pe data de 26 aprilie 2023. Procurorii l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

Conform anchetatorilor ieşeni, în seara zilei de 3 martie 2023, Alsana Hamzi și niște prieteni au mers prin mai multe baruri și cluburi din Iași, iar, în jurul orei 4.00, au ajuns în Clubul Oxford din Zona Palas. Aici se afla, împreună cu doua femei, un student la UMF Iasi, E.D. În interiorul clubului, Alsana Hamzi a socializat cu una dintre femei. În jurul orei 4.50, E.D. și cele două femei s-au îndreptat spre mașina cu care veniseră, pentru a pleca spre casă. Cei trei au apucat să urce în mașină, dar, la un moment dat, a apărut și Alsana Hamzi care l-a rugat pe E.D. să-l ducă și pe el cu mașina.

Scandalul a izbucnit şi s-a ajuns la tentativă de omor

Hamzi a urcat în spate, dar și-a aprins și o țigară, fapt ce l-a deranjat pe E.D., care i-a cerut să o stingă. Cei doi au început să se certe foarte tare, iar femeile au părăsit mașina. În cele din urmă, Hamzi a ieșit din mașină, iar E.D. a susținut că l-ar fi scuipat. E.D. l-ar fi lovit cu mâna peste față pe Hamzi, după care au început să se îmbrâncească. Un alt bărbat a încercat să-i potolească dar nu a reușit, cei doi începând să-și care pumni.

„La ora 6:05:31, persoana vătămată alerga, având în mâna dreaptă obiectul contodent (scos din portabaj) spre Alsana Hamzi. După ce Alsana Hamzi a văzut persoana vătămată venind către el, l-a prins pe E.D. cu mâna dreaptă de umărul stâng, împrejurare în care, printr-o singură mișcare, l-a lovit pe acesta cu mâna stângă în zona abdomenului, respectiv în partea laterală-stânga (hemitorace stâng) a persoanei vătămate (ora 6:05:32). Ulterior momentului descris mai sus, persoana vătămată și Alsana Hamzi au continuat să-și aplice reciproc lovituri cu pumnii și picioarele, între cei doi intervenind din nou un martor”, se arată în rechizitoriu.

Alsana Hamzi este cetăţean israelian, în prezent fiind student în anul IV al Universităţii „Gheorghe Asachi”, din Iaşi – Facultatea de Inginerie. Acesta se află pe teritoriul României din anul 2019. E.D. este de asemenea cetăţean israelian, în prezent fiind student al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.