Mesaj sfâșietor al surorii sopranei Maria Maxim Nicoară. ‘’4 ani de nedreptăți și umilințe’’

311
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara

@ Ieri s-au împlinit 4 ani de la accidentul care a dus la moartea mezzosopranei Maria Maxim Nicoară @ Cu această ocazie sora artistei a postat pe Facebook un mesaj sfâșietor @ ‘’ Sunt 4 ani de: suferințe, nedreptăți, umilințe și…nenumarate procese (peste 50 de termene) si demersuri pentru DREPTATE și ADEVĂR!’’, a postat Elena Hereș, sora Mariei Nicoară

La 4 ani de la accidentul care a dus la decesul mezzosopranei Maria Maxim Nicoară, sora acesteia a postat un mesaj sfâșietor în care arată că artistei nu i s-a făcut încă dreptate iar cei vinovați nu au fost încă pedepsiți. ‘’9 Mai 2020 – ziua în care, Marinela, surioara mea dragă, în urma loviturilor primite cu multă cruzime, în casa ei, a tăcut pentru totdeauna, lăsându-ne răni adânci în inimile noastre. Sunt 4 ani de: suferințe, nedreptăți, umilințe și…nenumarate procese (peste 50 de termene) si demersuri pentru DREPTATE și ADEVĂR!  După atâta vreme, am rămas mai puțini, dar foarte hotărâți să luptăm până la capăt! Cea mai puternică motivație în această luptă este amintirea chipului ei în suferință, care nu mi se va șterge din memorie niciodată. Am depășit momentele critice cu ajutorul lui Dumnezeu și al Oamenilor care ne-au fost alături – familie, prieteni, colegi, av. Artin Sarchizian, expert criminalist Mihaela Brooks, dr. Marius Chipurici și mulți alții.   Dumnezeu să te odihnească în pace surioara mea dragă! ÎN CURÂND VA SOSI ZIUA DREPTAȚII!!’’, a postat Elena Hereș, sora Mariei Nicoară, pe pagina sa de Facebook.

Artista a suferit un accident la locuința sa din comuna Aroneanu, pe data de 9 mai 2020. Familia artistei a acuzat că numai agresiunea soțului a putut duce la decesul Mariei Nicoară. În prezent Codrin Nicoară este judecat pentru săvârșirea infracțiunii de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate neexistând suficiente probe pentru a fi acuzat de omor.

Soțul mezzo-sopranei Maxim Nicoară nu a venit la înmormantare. Vedeta condusă azi pe ultimul drum

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.