Socant. Viceprimarul din Lungani, fost politist, injunghiat azi noapte in curtea sa

4390

@ Fostul politist Mihai Tirziu, in prezent viceprimar al comunei Lungani a fost injunghiat azi-noapte de un tanar violent @ „Din cate cunosc eu domnul viceprimar a luat apararea fiicei sale confruntandu-se cu tanarul care l-a injunghiat”, a spus Ioan Corobuta, primarul comunei Lungani

Viceprimarul comunei Lungani a fost injunghiat azi noapte la miezul noptii de un tanar violent. Fostul politist Mihai Tarziu, a cazut victima cutitului apartinand unui tanar de 21 de ani cunoscut in localitate sub porecla Cornea. Mihai Tarziu, a fost injunghiat in abdomen iar in prezent se afla internat la Spitalul Sfantul Spiridon. Martorii au aratat ca incidentul s-a petrecut chiar in curtea  proprietatii lui Mihai Tarziu. Astfel, dupa ce a iesit la pensie in anul 2016, Tirziu a inceput sa administreze un bar pe care l-a amenajat chiar in curtea  unei proprietati pe care  o detine in satul Goesti comuna Lungani. Tirziu s-a certat cu agresorul dupa ce acesta din urma a insultat-o pe fiica fostului politist. Tirziu a vrut sa-l dea afara pe tanarul respectiv moment in care acesta a scos cutitul si l-a injunghiat in abdomen. „Din cate cunosc eu, domnul viceprimar a luat apararea fiicei sale confruntandu-se cu tanarul care l-a injunghiat. Cand a vrut sa-l dea afara din bar tanarul l-a injunghiat. Acum domnul viceprimar se afla internat la Spitalalul Sfantul Spiridon si am primit informatia ca se simte bine”, a spus Ioan Corobuta, primarul comunei Lungani.

Apelul la 112 a fost efectuat la ora 0.20 de un martor. Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi ne-au transmis ca dupa incidentul de la Lungani a fost deschis un dosar penal pentru cercetarea acestei agresiuni. Mihai Tirziu a fost seful sectiei de Politie Rurala din Letcani pana in anul 2016. Vom reveni.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.