Director de spital din Iași schimbat din funcție de baronii PSD ai Moldovei. Medic din Bacău în locul lui Glod

2793
onstantin Apintilesei-director spital CFR Iasi
onstantin Apintilesei-director spital CFR Iasi

@ Conducerea Ministerului Transporturilor l-a schimbat astăzi din funcție pe Mihai Glod, directorul Spitalului de Căi Ferate din Iași @ Susținut de organizația PSD din Bacău la conducerea spitalului a venit medicul specializat in ATI,  Constantin Apintilesei

Spitalul de Căi Ferate din Iași are începând de astăzi un nou director. Astfel, în momentul în care se pregătea sa participe la un simpozion organizat cu ocazia zilelor spitalului, Mihai Glod a fost anunțat de Direcția Medicală din Ministerul Transporturilor că a fost schimbat din funcție. În locul lui Mihai Glod, ministerul lui Sorin Grindeanu l-a numit pe medicul Constantin Apintilesei care profesează în Bacău. Deși ar fi născut în comuna Ion Neculce din județul Iași, medicul specializat ATI a fost susținut pe funcție de organizația PSD din Bacău. De menționat că Apintilesei este și medic la spitalul județean din Bacău.

Gașca de papagali din PSD Iași

Sorin Grindeanu și ministerul său nu fac nici un fel de progrese in realizarea autostrăzii A8 în schimb le impun iesenilor niște directori pe funcții publice, niște personaje de care nici măcar nu au auzit. Acest lucru se întâmplă deoarece parlamentarii PSD de Iași, in frunte cu liderul lor Maricel Popa nu au nici un fel de influență la București. La centru nimeni nu-i bagă în seama pe Vasile Toma, Marius Ostaficiuc, Vasile Cîtea, Silviu Macovei etc. Maricel Popa, președintele PSD Iași a refuzat sa răspundă la telefon desi l-am sunat de mai multe ori pentru a  comenta situația.

Agentia noua in Iasi cu director din Neamt. Popa-un mare papagal in PSD

Recent, într-o ediție anterioară am arătat ca fostul director al spitalului CFR Iași a fost condamnat penal deoarece a fost prins băut la volan.

Directorul Spitalului de Căi Ferate condamnat la închisoare. Medicul a fost prins băut

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.