Agentia noua in Iasi cu director din Neamt. Popa-un mare papagal in PSD

2309
Popa si Deju

@ O agentie noua, de maxima importanta, infiintata la Iasi, are un director din judetul Neamt, numit cu sprijinul baronului PSD Ionel Arsene, personaj trimis in judecata in doua dosare de coruptie @ Este vorba despre  Agentia pentru Arii Protejate cu sediul in cladirea Directiei Agricole Iasi condusa de Razvan Deju din Neamt @ Ionel Arsene, face Legea peste Popa, in institutiile din Iasi, dupa ce si-a numit omul si in functia de director regional al Vamilor pe Dan Ceausu fostul primar din comuna Dobreni judetul Neamt dar si pe unii directori de la Directia Regionala de Posta

Agentia noua infiintata in judetul Iasi dar cu director pus de seful PSD Neamt, baronul Ionel Arsene, trimis in judecata de DNA in doua dosare de coruptie. Pentru ca practic la nivel central asa-zisul lider al PSD Iasi, Maricel Popa nu are un cuvant de spu

s, pe decizii importante cu caracter politic, judetul nostru este condus de baronul corupt de la Neamt. Astfel, de curand a fost infiintata si la Iasi Agentia pentru Arii Protejate. Mai exact a fost infiintat serviciul Teritorial Iasi, al Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate (ANANP) din subordinea Ministerului Mediului. Pe functia de sef al Serviciului Teritorial Iasi al ANANP cu sediul la Directia Agricola a fost numit nemteanul Razvan Deju, un tanar care a lucrat inainte la administratia Parcului Natural Vanatori Neamt (parcul cu zimbri). Pe Razvan Deju nu l-am gasit la birou pentru ca desi agentia de la Iasi este infiintata de vreo doua luni, Razvan Deju este plecat in concediu pana in luna august, vreo luna. Cam asa se munceste in multe institutii de stat de cand este PSD la guvernare, bugetarii au si salarii marite. In schimb, desi institutia are vreo doua luni de cand functioneaza Deju are si doua subordinate. Una dintre ele era ‘’pe teren’’ iar cealalta a reusit sa ne spuna ca directorul se afla in concediu.Numirea acestui personaj din Botosani la varful acestei institutii din Iasi este scandaloasa avand in vedere ca in oras, atat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza cat si la Universitatea Tehnica sunt mai multe facultatii de protectie a mediului, ecologie, geografie etc.

Arsene si-a pus oameni peste tot in Iasi

Arsene si-a aratat muschii in fata lui Popa inca din iunie anul trecut cand, cu sprijinul baronului de Neamt pe functia de director regional al vamilor pe Dan Ceausu fostul primar din comuna Dobreni (Neamt). De asemenea, o buna parte din directorii Directiei Regionale de Posta Iasi sunt numiti cu sprijinul lui Arsene dar Popa nu face scandal deoarece aceasta companie a inchiriat recent pentru serviciul de tranzit un spatiu de la una din firmele sale. Contactat de Dezvaluirea.ro, Maricel Popa a refuzat comenteze. Recent Maricel Popa l-a numit pe functia de director al Spitalului de Copii Sfanta Maria pe Corneliu Mihai din Botosani. Acest personaj a fost  inlaturat de la conducerea spitalului judetean din Botosani pentru incompetenta chiar de liderii locali ai PSD. Nu este exclus ca si acest personaj sa-i fi fost impus lui Popa de liderii centrali.

Ce va face noua agentie

Noua agentie se va ocupa de protejarea si administrarea celor 40 de arii naturale din judetul Iasi printre care Dealul lui Dumnezeu, Fanetele Seculare Valea lui David,  Fagetul Secular Humosu, Locul fosilifer Repedea, Rezervatia acvatica raul Prut,  Padurea Miclesti, padurea Tatarusi, Padurea Medeleni etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.