Infractorii de la Primaria Siretel, ‘’nasul si finul’’, umiliti astazi de judecatori

2504

@ Tribunalul Iasi a anulat astazi cererea de dizolvare a Consiliului Local Siretel formulata de secretarul Liviu Gheorghita Vasilica pentru a-l proteja pe nasul sau, primarul corrupt Gheorghe Ancuta

Strategia primarului corupt din Siretel, Gheorghe Ancuta de a ramane pe functie cu ajutorul finului sau, fostul secretar Liviu Gheorghita Vasilica nu a functionat. Astfel, in editiile anterioare (vezi aici) am aratat ca Vasilica facuse o cerere de dizolvare a Consiliului Local, tocmai pentru ca primaria sa ramana numai pe mana lor, doi infractori. Spunem asta deoarece Vasilica a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu pentru ca a refuzat sa semneze referatul de demitere a primarului dupa condamnare iar Ancuta a fost deja condamnat pentru coruptie. Astazi, judecatorii au anulat cererea lui Vasilica dar si cererea de interventie formulata de Ancuta care insista sa ramana fara consiliu. In schimb, judecatorii au admis cererea viceprimarului Gelu Spaiuc care a aratat ca nu exista nici un temei pentru dizolvarea Consiliului Local.

Sentinta umilitoare

Prezentam minuta sentintei pentru a arata ce ‘’mare jurist’’ este Vasilica. Astfel, judecatorii au aratat ca Vasilica nici macar nu avea calitate sa formulae cererea de dizolvare a Consiliului Local. ‘’Anuleaza ca fiind formulata de o persoana fara calitate de reprezentant cererea promovata de Vasilica Gheorghita Liviu, in calitate de Secretar al Comunei Sireţel privind constatarea dizolvarii Consiliului Local al comunei Siretel. Anuleaza ca fiind formulata de o persoana fara calitate de reprezentant cererea de interventie in interes propriu promovata de Gheorghe Ancuta, in calitate de Primar al Comunei Siretel. Admite cererea de interventie in interesul Consiliului Local al Comunei Siretel, formulata de Şpaiuc Gelu, in calitate de viceprimar al UAT Siretel. Admite cererea de interventie in interesul Consiliului Local al Comunei Siretel, formulata de Prefectul Judeteului Iasi’’, se arata in sentinta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.