Decizie-şoc a sexy-poliţistei care a adus acuzaţii de hărţuire! Nimeni nu se aştepta la asta din partea Antonelei Luca! (FOTO)

1006
antonela luca
antonela luca

@ Sexy-poliţista care a adus acuzaţii de hărţuire nu renunţă la lupta împotriva sistemului @ Antonela Luca a contestat decizia luată la prima instanţă de judecători, în litigiul ei cu IPJ Iaşi @ Asta, în ciuda faptului că obţinuse o victorie în cadrul procesului

 

Sexy-poliţista care a adus acuzaţii de hărţuire nu renunţă la lupta împotriva sistemului! Astfel, Antonela Luca a contestat decizia luată la prima instanţă de judecători, în litigiul ei cu IPJ Iaşi. Asta, în ciuda faptului că obţinuse o victorie în cadrul procesului.

„Instanţa admite în parte cererea formulată de reclamanta Antonela Luca în contradictoriu cu pârâtul Inspectoratul de Politie Judetean Iaşi. Anulează fişa de evaluare pentru activitatea desfăşurată de reclamantă în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2021. Respinge cererea reclamantei de acordare a daunelor morale. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 500 de lei, cu titlu cheltuieli de judecată”, au arătat magistraţii.

Antonela Luca
Antonela Luca

Antonela Luca vrea daune morale de la şefii ei

 

Aşadar, Antonela Luca a deschis un nou litigiu, prin care solicită, din nou, acordarea de daune morale. În cadrul dosarului, aceasta l-a chemat în judecată şi pe şeful ei, Vasile Cojocatu, nu doar IPJ Iaşi. Primul termen al procesului a fost stabiit de Tribunalul Suceava pentru data de 18 mai 2023.

Amintim că, în urmă cu câteva luni, un scandal de proporţii s-a consumat în sânul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. Acesta a ieşit la suprafaţă în cadrul instanţelor de judecată. Astfel, o sexy-agentă, Antonela Luca, a decis să dea în judecată atât IPJ Iaşi cât şi pe şeful ei direct, Vasile Cojocaru. Mai mult, la bară au fost chemaţi şi reprezentanţi ai Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Reclamanta le solicita magistraţilor ieşeni să constate faptul că a fost hărţuită şi discriminată de mai mult timp, aceasta cerând şi daune morale.

Antonela Luca
Antonela Luca

Sexy-poliţista a spus că ar fi fost hărţuită

 

Dosarul dintre reclamanta Antonela Luca şi pârâţii IPJ Iaşi, CNCD şi Vasile Cojocaru a fost depus la instanţă la Secţia Civilă – Contencios Administrativ.

Mai apoi, judecătorii ieşeni au ascultat ce au de spus părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În realitate, scandalul dintre părţile menţionate a început de mai multe luni. Asta, după ce sexy-agenta Antonela Luca a reclamat în spaţiul public faptul că ar fi fost hărţuită.

 

Un mega-scandal în cadrul Poliţiei ieşene

 

Vasile Cojocaru a ajuns în timp şef la Postul de Poliție Țibana. În urmă cu mai bine de un an, la acel post a ajuns şi Antonela Luca, una dintre cele mai frumoase agente din cadrul IPJ Iaşi.

La un moment dat, tânăra nu a mai suportat şi a ieşit public, pentru a susţine că ar fi fost hărţuită de şeful ei direct, care i-ar fi reproşat în repetate rânduri diverse banalităţi, cum că nu pune lemne în sobă sau că ar fi uitat un reșou în priză. În cele din urmă, tânăra polițistă a fost cercetată disciplinar. Asta, după ce ea s-a plâns de comportamentul şefului ei direct, Vasile Cojocaru.

Agenta a mai susţinut că ar fi salvat câteva mesaje pe care șeful de post i le-ar fi trimis. Conform acesteia, pe 27 decembrie 2020, ea ar fi primit de la șeful de Post un mesaj nepotrivit: „Crăciun fericit! Și acum: bătaia o meriți cu cureaua la…”

La scurt timp după ieşirea publică a agentei, IPJ Iaşi anunţa că va efectua cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat la Ţibana. Totuşi, din câte se pare, concluziile verificărilor au nemulţumit-o pe agenta Antonela Luca, cea care, acum, a decis să ceară din nou daune morale în instanţă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.