Cutremur în lumea interlopă! Judecătorii ieşeni îl ţin în „joc de glezne”! (EXCLUSIV)

2251
Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

@ Cutremur în lumea interlopă: judecătorii ieşeni îl ţin în „joc de glezne” @ Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au amânat recent luarea vreunei decizii în dosarul în care fostul sportiv Viorel Oarză este acuzat că a făcut scandal alături de fiul său, Robert Andrei Ciudin, la o gală de box @ Evenimentul s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Iaşi

Cutremur în lumea interlopă! Judecătorii ieşeni îl ţin în „joc de glezne”. Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au amânat recent luarea vreunei decizii în dosarul în care fostul sportiv Viorel Oarză este acuzat că a făcut scandal alături de fiul său, Robert Andrei Ciudin, la o gală de box.

„Instanţa repune cauza pe rol, pentru reluarea dezbaterilor, având în vedere că dezbaterile pe fondul cauzei, la termenul de judecată din data de 25 aprilie 2023, au avut loc fără citarea legală a numitei Alina Maria Ursache, ce are calitatea de reprezentant legal al inculpatului Robert Andrei Ciudin. Acordă termen de judecată la data de 5 septembrie 2023, ora 12.30, pentru când se citează inculpaţii, persoanele vătămate şi reprezentantul legal al inculpatului Robert Andrei Ciudin”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Viorel Oarza, cu pumnii ridicaţi în aer
Viorel Marian Oarză a fost condamnat de judecătorii ieşeni pentru deţinere de droguri în vederea consumului propriu

Cutremur în lumea interlopă din Iaşi!

 

Viorel Oarză şi fiul său, Robert, au fost trimişi în judecată în acest dosar la începutul anului 2020. Mai exact, cauza penală a ajuns pe rolul magistraţilor din cadrul Judecătoriei Iaşi pe data de 30 ianuarie 2020.

Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi i-au trimis în faţa instanţei pe cei doi, sub acuzaţiile de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceştia ar fi fost implicaţi într-un scandal care a avut loc la Sala Sporturilor din Iaşi.

Viorel si Robert Oarza
Viorel si Robert Oarza

Viorel Oarză şi fiul său, Robert, implicaţi într-un alt scandal

 

Viorel Oarză şi Robert au mai fost implicaţi într-un scandal. Cei doi au fost protagoniştii unei alte confruntări, tot la Sala Polivalentă din Iaşi. Conform anchetatorilor ieşeni, aceştia ar fi agresat mai mulţi membri ai clanului Corduneanu.

Acest incident a avut loc în urmă cu mai bine de doi ani, chiar în faţa restaurantului deţinut de clanul Corduneanu la Sala Sporturilor din Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.