O cunoscută avocată din Iași a racolat pentru dosare doi polițiști DNA. Lucian Mursa a depus jurământul la Barou

3231
Florin Costan, Marilena Suhan si Lucian Mursa
Florin Costan, Marilena Suhan si Lucian Mursa

@ Lucian Mursa, fostul polițist DNA a depus ieri jurământul de avocat la Baroul Iași @ Mursa va face echipă cu fostul său coleg de la DNA, Florin Costan care a intrat în barou în luna iunie a.c @ Cei doi vor colabora cu avocata Marinela Șuhan

Lucian Mursa, fostul polițist DNA a depus ieri jurământul de intrate în avocatură, devenind astfel membru al Baroului Iași. Ca și fostul său coleg Florin Costan, Lucian Mursa s-a pensionat și a decis să-și folosească cunoștințele juridice în sala de judecată. ‘’Dintotdeauna am considerat profesia de avocat una nobila. Mă bucur că soarta mi-a rezervat și o astfel de misiune, pe care mi-o voi îndeplini la fel de conștiincios și profesionist, în interesul justițiabililor și, în definitiv, al înfăptuirii actului de justiție’’, a spus Lucian Mursa. Mursa va face echipă cu fostul său coleg de la DNA, Florin Costan care a intrat în barou în luna iunie a.c. Cei doi vor colabora cu avocata Marinela Șuhan.

Lucian Mursa a lucrat în poliție timp de 28 de ani din care 20 de ani ca și ofițer de cercetare penală și respectiv ofițer de poliție judiciară. A coordonat timp de 2 ani Secția III Poliție și aproximativ 5 ani a condus Poliția municipiului Iași. În ultimii 11 ani a fost ofițer de poliție judiciară la DNA Iași făcând parte ca și Costan din echipele care au instrumentat cele mai mari dosare de corupție. Marinela Șuhan, cea care i-a luat pe cei doi ofițeri ‘’sub aripa sa’’ este avocat înscris în Baroul Iași de peste 20 ani, specializată pe cauzele civile, de contencios-administrativ și fiscal, fond funciar, insolventa, dar și penal.

Polițistul DNA care a denunțat abuzurile procurorilor și amanții din instituție îmbracă azi roba de avocat

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.