Dosarul „Flux”, amânat din nou! Judecătorii ieşeni au admis cererea primarului Mihai Chirica! FOTO

802
Mihai Chirica si Gabriel Harabagiu
Mihai Chirica si Gabriel Harabagiu

@ Dosarul „Flux” a fost amânat din nou la termenul de ieri @ Judecătorii ieşeni au admis cererea primarului Mihai Chirica @ Dosarul va fi reluat pe data de 14 noiembrie 2023

Dosarul „Flux” a fost amânat din nou la termenul de ieri! Judecătorii ieşeni au admis cererea primarului Mihai Chirica. Dosarul va fi reluat pe data de 14 noiembrie 2023.

„Instanţa încuviinţează cererea de amânare formulată de inculpatul contestator Mihai Chirica. Amână judecarea cauzei şi stabileşte termen la data de 14 noiembrie 2023, ora 9:00, pentru când emite adresă către Baroul Iaşi în vederea desemnării unui apărător din oficiu pentru inculpat, punându-i în vedere acestuia să studieze dosarul şi să pregătească apărarea până la termenul de judecată stabilit”, au afirmat ieri magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

 

Dosarul „Flux”, amânat din nou

 

Amintim că, în singurul dosar de corupție în care a fost trimis în judecată primarul Iașului, Mihai Chirica, judecătorii s-au abținut, iar fostul viceprimar Gabriel Harabagiu a solicitat ca dosarul să ajungă în alt județ.

Fostul viceprimar Gabriel Harabagiu a cerut la Înalta Curte strămutarea Dosarului „Flux”. Asadar, cererea a fost formulată de cumătrul lui Chirica, fostul viceprimar Gabriel Harabagiu. Solicitarea a fost respinsă recent de Înalta Curte.

 

De unde a izbucnit scandalul

 

În acest dosar au fost trimiși în judecata Mihai Chirica și Gabriel Harabagiu, fiind acuzaţi că ar fi eliberat nelegal certificatul de atestare a edificării pentru clădirea firmei Flux de pe strada Vasile Lupu.

Asta, în condițiile în care știau ca imobilul are mai multe etaje, mai multe apartamente, deci nu ar fi respectat autorizația de construire.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.