Agresorul politistului din Lungani arestat dupa articolul Dezvaluirea.ro

1157

@ In data de de 15 noiembrie a.c Dezvaluirea.ro atragarea atentia ca individul care l-a agrestat pe politistul Gabriel Tabacaru in comuna Lungani a fost lasat in libertate de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani @ A doua zi, pe 16 noiembrie agresorul pe nume Cristian Sandu a fost arestat

Individul care l-a agresat fizic in ziua de joi 14 noiembrie a.c pe politistul Gabriel Tabacaru din comuna Lungani a fost arestat dupa doua zile pe data de 16 (vezi aici). In ziua de 15 noiembrie Dezvaluirea.ro atragea atentia in articolul cu titlul „Politist doborat cu o lovitura in cap la Iasi. Agresorii lasati in libertate de procuror”, ca agresorul pe nume Cristian Sandu a fost lasat in libertate de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani dupa ce l-a lovit pe politistul Gabriel Tabacaru. Am aratat in articol ca potrivit unor surse, politistul care intervenea pentru aplanarea unui conflict in satul Crucea, comuna Lungani a fost lovit inclusiv cu o piatra in cap. A doua zi dupa publicarea articolului pe site-ul www.dezvaluirea.ro, adica sambata pe data de 16 procurorii din Pascani au cerut magistratilor de la Judecatoria Pascani arestarea pentru o perioada de 30 de zile a lui Cristian Sandu iar cererea a fost aprobata.

Lovit la cap la maini si picioare

Intr-un comunicat de presa remis astazi ziarului on-line Dezvaluire.ro, Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani a aratat ca politistul a fost lovit atat la cap cat si la maini si picioare.  „Prin referatul din data de 16.11.2019  emis intr-o cauza penala a Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani s-a propus arestarea preventiva a inculpatului S.C., cercetat in stare de retinere pentru savarsirea infractiunii de ultraj. In fapt, s-a retinut ca la data de 14.11.2019, inculpatul  S.C. a exercitat violente fizice asupra agentului de politie T.G. aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, provocandu-i leziuni traumatice la nivelul arcadei drepte, genunchiului drept si bratului drept, a caror gravitate a fost evaluata printr-un  numar de 4-5 zile de ingrijiri medicale. Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Pascani a dispus masura arestarii preventive pe o durata de 30 de zile”, se arata in comunicatul procurorilor pascaneni.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.