Funcționar din primărie prins la furat lemne din pădurea statului. Primar, viceprimar cercetați penal

2152
Lorian Mihaila-Primaria Cucuteni
Lorian Mihaila-Primaria Cucuteni

@ Curg dosarele penale la Primăria comunei Cucuteni din județul Iasi @ Primarul Pamfilică Brânză este cercetat într-un dosar de abuz în serviciu, viceprimarul Mihai Gavriloaia este cercetat pentru purtare abuzivă iar recent, Lorian Mihăilă un angajat al primăriei s-a ales cu dosar penal pentru că a fost prins de Poliție in timp ce fura lemne din pădurea statului

Avalanșă de dosare penale in cea mai veche așezare din judetul Iași, Cucuteni, comuna care a dat numele cunoscutei civilizații preistorice. Astfel, după ce în edițiile anterioare am arătat ca primarul si viceprimarul sunt niste batăusi și din acest motiv s-au ales cu dosare penale, recent si un functionar al primăriei, Lorian Mihăilă a fost prins in flagrant de Poliție în timp ce fura lemne din pădure. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru savârșirea infracțiunilor de Tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național, indiferent de forma de proprietate” și ”Furtul de arbori doborâți sau rupți de fenomene naturale sau arbori care au fost tăiați ori scoși din rădăcini din păduri, perdele forestiere de protecție, din terenuri degradate care au fost ameliorate prin lucrări de împădurire și din vegetația forestieră din afara fondului forestier național, precum și al oricăror alte produse specifice fondului forestier național”, fapte prevăzute de art. 107 din Legea 46/2008. ‘’Poliția orașului Harlău a fost sesizată despre faptul că într-o zonă de pădure din comuna Cucuteni mai multe persoane ar sustrage material lemnos. Patrula de poliție deplasată la fața locului a depistat în zona indicată, respectiv o pădure de arbori specia salcâm, mai multe persoane care efectuau activități de tăiere de material lemnos. Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale’’, ne-a transmis IPJ Iași.

Potrivit unor surse acesta era împreuna cu fiul său Adrian Petru Mihăilă dar si cu alti doi sateni si anume Vasilică și Gheorghe Chireac. Toți s-au ales cu dosar penal fiind cercetați pentru infracțiunile indicate mai sus. Despre bătăile și dosarele penale în care sunt implicați primarul Pamfilica Brânză și viceprimarul Mihai Gavriloaia am vorbit in articolul repostat mai jos.

Asistentă medicală bătută crunt in primărie de viceprimar, consilier și un funcționar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.