Justiție pentru milionari! Afaceristul Norocea scapă de pușcărie in dosarul de tâlhărie

1461
Radu Norocea
Radu Norocea

@ Curtea de Apel Iași a redus pedeapsa de 4 ani cu executare primită de afaceristul Radu Norocea în dosarul în care a fost trimis in judecata deoarece a tâlhărit un student la Teologie @ Pedeapsa a fost redusa la 3 ani cu suspendare Norocea fiind obligat de asemenea să presteze si muncă in folosul comunității

Nu prea s-a mai auzit de pedespsă cu suspendare într-un dosar de tâlhărie in conditiile in care Codul Penal prevede pana la 12 ani de inchisoare pentru aceasta infractiune dar in cazul lui Radu Norocea a fost posibil. Ieri, Curtea de Apel Iași a redus sentinta de 4 ani cu executare pronuntata de Tribunal in urma cu doi ani in dosarul de tâlhărie al patronului RVR Taxi la 3 ani cu suspendare (vezi aici). În plus, Norocea a mai fost obligat sa presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității. Deși aproape a scăpat basma curata Norocea este nemultumit de sentinta si o va ataca la Înalta Curte. ”Chiar dacă e o pedeapsa cu suspendare, vom ataca soluția la Înaltă Curte ! Domnul Norocea este nevinovat’’, a spus Robert Amuntencei, avocatul lui Norocea.

Si-a tâlhărit un angajat

Norocea a fost trimis in judecata in anul 2021 dupa ce l-a tâlhărit pe Constantin Andrei, un student la Teologie care lucra la firma lui de taxi, RVR Taxi. Norocea a chemat un taxi sa-l duca acasa si a aparut acest tanar care din greseala i-a lovit masina. Norocea l-a obligat sa mearga cu el acasa si sa faca rost de bani pentru a-i plati pe loc reparatiile. Mai multe detalii in articolul de mai jos.

Afaceristul Radu Norocea, patronul RVR Taxi condamnat la inchisoare cu executare pentru talharie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.