Judecătoare din Iași internată de Poliție cu forța la Socola. Și-a terorizat vecinii în miez de noapte

20880
Judecatoria Iasi
Judecatoria Iasi

@ Știți cine împarte dreptatea în Justiția din Iași ?@ Printre cei care împart dreptatea la Iași se numără și magistratul Mariana Obreja care în urmă cu două săptămâni și-a terorizat vecinii ascultând muzică la maxim la 2.00 noaptea @ Când a ajuns Poliția a făcut scandal și se comporta irațional astfel încât agenții au fost nevoiți să ducă la Spitalul de Psihiatrie Socola

În urmă cu două să1ptămâni, pe data de 9 mai a.c Mariana Obreja, magistrat la Judecătoria Iași a fost internată cu forța la Spitalul de Psihiatrie Socola de agenții secției 4 Poliție care au fost chemați de vecinii judecătoarei deaoarece aceasta asculta muzică cu volumul la maxim. Poliția a ajuns în blocul din Tătărași de pe strada profesor Ioan Paul la ora 2.00 noaptea. După ce agenții i-au bătut la ușă, Mariana Obreja a devenit recalcitrantă și a început să se comporte irațional astfel încât a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Socola de unde a fost externată abia după 8 zile pe data de 17 mai a.c. De asemenea, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, Obreja Mariana a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei.

Comportament ciudat și în trecut

Mariana Obreja a avut un comportament ciudat și în trecut când a a decis să închidă ușile sălii de judecată în care activa deși părțile din dosare așteptau pe hol. Mariana Obreja a încuiat ușa și judeca singură, părțile neavând șansa să-și expună punctul de vedere. „În data de 6 iulie 2011, Secţia pentru judecători a  Consiliului Superior al Magistraturii a admis acţiunea disciplinară formulată de Comisia de disciplină pentru judecători şi a aplicat doamnei judecător Obreja Mariana de la Judecătoria Iaşi sancţiunea avertismentului pentru săvârşirea abaterii disciplinare constând în exercitarea funcţiei cu gravă neglijenţă. S-a reţinut că doamna judecător nu a respectat principiul publicităţii şedinţei de judecată într-un număr de cauze”, se precizează într-un comunicat al CSM (vezi aici).

Înainte de acest episode care a dus la internarea Marianei Obreja la Psihiatrie, judecătoarea se plângea colegilor că avocații țipă la ea și că nu mai suportă stresul. Mariana Obreja și-a economisit salariul generous plătit de statul român. Potrivit declarației de avere aceasta are în conturi economii de 783.000 lei și 14.350 euro. Mariana Obreja activează la Judecătoria Iași din anul 1999,  unde a fost numită prin decretul fostului președinte Emil Constantinescu. Potrivit unor surse, după ce a fost externată ,Mariana Obreja ar fi depus o cerere de pensionare.

Justiție pentru o judecătoare coruptă. Colegii i-au făcut cadou apartamentul confiscat. Foto documente

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.