Mii de bărbaţi au trecut prin paturile lor! Tinerele din Iaşi le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii! (EXCLUSIV)

2904
Tânără care practică prostituţia
Tânără care practică prostituţia

@ Mii de bărbaţi au trecut prin paturile lor: tinerele din Iaşi le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii @ „Afacerea” a mers ca unsă, până au intervenit poliţiştii @ În urma anchetei, mai mulţi indivizi au fost pedepsiţi de judecători pentru proxenetism, aceştia fiind acuzaţi că ar fi obligat 4 tinere să practice prostituţia

Mii de bărbaţi au trecut prin paturile lor! Tinerele din Iaşi le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii! „Afacerea” a mers ca unsă, până au intervenit poliţiştii. În urma anchetei, mai mulţi indivizi au fost pedepsiţi de judecători pentru proxenetism, aceştia fiind acuzaţi că ar fi obligat 4 tinere să practice prostituţia.

Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus încetarea procesului în cazul lui Ionuţ Marius Ţ., pe motiv că acesta a decedat. În schimb, Marian Cătălin Agapi şi Cătălin Iulian Radu au fost condamnaţi la câte 3 ani de închisoare, cu suspendare.

În acelaşi dosar, Ştefan Rareş O. (minor) a primit o pedeapsă de 1 an şi 7 luni de închisoare, pentru proxenetism şi tâlhărie, dar aceasta este considerată drept executată. Un alt minor, Constantin Alexandru I., a fost pus sub măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii, pe o durată de 6 luni, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Iaşi.

Totodată, Adelin Gabriel Sofian a fost condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare, cu suspendare, Iosif Raul Melnic a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare, cu suspendare, iar David Dumitru Chiriac a fost condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare, tot cu suspendare.

Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

Mii de bărbaţi au trecut prin paturile lor!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. procesul celor 8 a început pe data de 12 mai 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată, iar acuzațiile aduse în acest caz sunt cele de proxenetism și tâlhărie calificată. Asta, după ce 4 tinere din județul Iași au fost obligate să se prostitueze. Cei 8 ieșeni au intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu mai bine de 2 ani.

„În perioada ianuarie – martie 2021, 8 tineri ar fi determinat 4 tinere să practice prostituția în folosul lor, în diverse locuri din municipiul Iași. Pe 25 ianuarie 2021, 4 dintre tineri, prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi luat telefonul mobil și bani unui tânăr de 19 ani”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

 

Tinerele din Iaşi le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii!

 

Oamenii legii au adăugat că, pe 21 martie 2021, polițiștii ieșeni au efectuat 13 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă. „Patru tineri cercetați pentru tâlhărie calificată și proxenetism și 4 tineri cercetați pentru proxenetism au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind duși în arest. Aceștia au fost prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași”, au subliniat reprezentanții IPJ Iași.

Ulterior, indivizii au fost duși în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă, sub acuzațiile amintite. Conform anchetatorilor, fetele, care erau racolate din zona Cicoarei, le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii clien’ilor care au trecut prin paturile lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.