Asa injura cel mai tare primar PSD din Iasi cand il intrebi de gunoaiele din comuna. Inregistrare audio

8578

@ Costel Iosub, primarul comunei Tatarusi, judetul Iasi l-a injurat foarte urat ieri pe Vasile Giurgiuveanu, un fermier local care s-a dus la primarie sa reclame faptul ca aceasta comuna este plina de gunoaie @ Prezentam inregistrarea audio a discutiei dintre Giurgiuveanu si primarul Costel Iosub @ „Du-te-n p..matii…iesi afara ce treaba ai tu..tu ai venit sa faci scandal”, spune Iosub @ Vasile Giurgiuveanu a depus sesizare la Garda de Mediu si se va plange si procurorilor @ Contactat telefonic Iosub a negat incidentul @ Costel Iosub este pe departe cel mai influent primar PSD din judetul Iasi avand in vedere ca sotia sa a ocupat functia de subprefect in perioada guvernarii social – democratilor

Un fermier din comuna Tatarusi, judetul Iasi este injurat ca in codru in sediul primariei de primarul PSD, Costel Iosub. Astfel, localnicul Vasile Giurgiuveanu a mers ieri la sediul Primariei Tatarusi sa se planga primarului despre faptul ca aceasta comuna este plina de gunoaie . Mai mult decat atat Vasile Giurgiuveanu a spus ca pe raza comunei sunt 4 gropi ilegale de gunoi, pe malul unor cursuri de apa care sunt ”intretinute” de angajatii primariei. Giurgiuveanu i-a spus direct primarului ca angajatii primariei arunca gunoaiele ilegal  in locurile respective moment in care primarul s-a enervat si a inceput sa injure. „@ „Du-te-n p..matii…iesi afara ce treaba ai tu..tu ai venit sa faci scandal”, spune Iosub.

I-a reprosat gropile ilegale de gunoi

Am atasat la acest articol intregistrarea discutiei dintre Giurgiuveanu si Iosub, inregistrare care arata ca primarul isi repeta injuraturile de mai multe ori. „Nu am vrut decat sa depun o sesizare cu  privire la gunoaiele din comuna, moment in care a inceput sa ma injure. Incepand din primavara anului 2019, angajatii primariei sub coordonarea directa a  primarului Costel Iosub, arunca gunoiul menajer dupa colectarea de la cetatenii din comuna, in  patru puncte ale comunei, in paraul Calugara, tarlaua Fundoaia,  in tarlaua Capriana, in tarlaua Iorcani si in Tarlaua numita La Cruce. Am sesizat si Garda de Mediu si de asemenea primarului ii voi face o plangere penala pentru purtare abuziva”, a spus Vasile Giurgiuveanu.

Acesta a adaugat ca sunt cetateni din comuna care pot depune marturie ca gunoaiele au fost aruncate de angajatii primariei. Martorii au fost indicati si in plangerea depusa la Garda de Mediu.

 

 

Primarul a negat totul

Contactat telefonic de jurnalistii Dezvaluirea.ro, primarul Costel Iosub a negat ca l-a injurat pe Giurgiuveanu si mai mult decat atat a negat si gunoiul din comuna. Asta in ciuda fotografiilor evidente care ne-au fost puse la dispozitie de Giurgiuveanu. „Eu nu injur pe nimeni domnule, sunt primar de atatia ani. Domnul Gurgiuveanu are probleme mari, este un  individ certat cu Legea. Veniti la noi in comuna sa vedeti ca nu sunt gunoaie, la noi e curat”, a spus telefonic Costel Iosub.

Primaria executata silit

Intre Vasile Giurgiuveanu si Costel Iosub este o disputa mai veche. Dar, supararea primarului poate pleca insa de la faptul ca in aceasta perioada Giurgiuveanu a demarat procedura de executare a Primariei Tatarusi de la care are de recuperat peste 600.000 lei. Asta deoarece Giurgiuveanu a castigat un proces in care a aratat ca Primaria Tatarusi a luat abuziv un teren care se afla deja in proprietate privata. Intreaga poveste a fost prezentata de Dezvaluirea.ro in articolul cu titlul „Demnitari PSD spalati de procuror. Paguba, peste 6 miliarde o achita statul”, publicat de Dezvaluire.ro in data de 11 august 2019.

Costel Iosub este pe departe cel mai influent primar PSD din judetul Iasi avand in vedere ca sotia sa, Valentina Iosub a ocupat functia de subprefect in perioada guvernarii social – democratilor. Acum, Valentina Iosub este secretar al comunei, functie pe care o ocupa si inainte de a fi numita subprefect.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.