Ies la iveală relațiile interlopilor în Justiție. Soția lui Corduneanu, fina familiei judecătorului din dosar

9428
Marius si Oana Bodoga si Bogdan Corduneanu
Marius si Oana Bodoga si Bogdan Corduneanu

@  În dosarul în care unul dintre frații Corduneanu este judecat alături de alți interlopi pentru că au șantajat un dezvoltator judecătorul căruia i s-a repartizat cauza a decis să se abțină după 5 termene de judecată @ Oana Bodoga a susținut că între familia sa și familia extinsă a unuia dintre frații Corduneanu există relații de prietenie @ Soțul acesteia, Marius Bodoga, directorul Direcției Locale de Evidență a Persoanelor a botezat-o pe soția lui Bogdan Corduneanu

După ce în edițiile anterioare am vorbit despre judecători care nu s-au sinchisit să se abțină deși aveau interese în dosarele pe care le judecau (cazul Mihai Chirica – judecător Alina Codreanu – vezi aici și cazul Constantin Vandame – Nicoleta Grancea-vezi aici) astăzi arătăm că un magistrat de la Judecătoria Iași a procedat corect și a decis să se abțină într-un dosar în care este judecat unul dintre frații Corduneanu. Astfel, judecătoarea Oana Bodoga a condus cinci termene de judecată în dosarul în care unul dintre frații Corduneanu (Vasile Călin – fost Corduneanu) și alți interlopi au fost trimiși în judecată deoarece l-au șantajat pe dezvoltatorul Vasile Căruntu. După 5 termene de judecată, Oana Bodoga a realizat că rudă prin alianță cu familia extinsă a unuia dintre fratii Corduneanu. Astfel, Oana Bodoga este căsătorită cu Marius Bodoga, directorul Direcției Locale de Evidență a Persoanelor, instituția cu sediul în Iulius Mall unde-și procură ieșenii cărțile de identitate. În cererea de abținere Oana Bodoga arată că soțul său a botezat-o pe soția unuia dintre frații Corduneanu. ‘’Inculpatul Călin Vasile, fost Corduneanu este fratele numitului Corduneanu Bogdan iar soția acestuia din urmă, respectiv numita Corduneanu Andra-Alina (fostă Savin) în vârstă de 30 de ani a fost botezată de soțul meu Marius Bodoga Constantin, între familia mea și părinții numitei Corduneanu Andra-Elena existând o relație de prietenie’’, se arată în cererea de abținere. Aceasta a mai arătat că mama lui Marius Bodoga este este verișoară de gradul I cu tatăl soției lui Bogdan Corduneanu.

Cererea de abținere formulată de Oana Bodoga a fost aprobată de colegii acesteia de la Judecătorie. În dosarul despre care facem vorbire Vasile Călin a fost trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă. În dosar este pomenit însă și numele lui Bogdan Corduneanu care are calitatea de martor. Dosarul se referă la faptul că interlopii Andrei Trocin și Dragoș Ștefan Panțîru l-au șantajat și agresat pe Vasile Căruntu. Toate detaliile legate de acest dosar penal pot fi citite în articolul repostat mai jos.

Omerta interlopilor: dezvoltatorul Don Residence trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.