Răsturnare de situație în cazul șoferiței acuzată că a ucis mai mulți muncitori de la Citadin! FOTO (EXCLUSIV)

1352
Adina Iuliana Ghervase
Adina Iuliana Ghervase

@ Răsturnare de situație în cazul șoferiței acuzată că a ucis mai mulți muncitori de la Citadin @ Judecătorul de caz a cerut să se abțină, iar solicitarea a fost admisă în dosarul ce o privește pe Adina Iuliana Ghervase @ Amintim că femeia este acuzată că a ucis cu mașina mai mulți muncitori de la Citadin 

Răsturnare de situație în cazul șoferiței acuzată că a ucis mai mulți muncitori de la Citadin! Judecătorul de caz a cerut să se abțină, iar solicitarea a fost admisă în dosarul ce o privește pe Adina Iuliana Ghervase.

„Instanța admite declaraţia de abţinere formulată de domnul judecător Cristurean Ciprian Gabriel în dosarul penal al Tribunalului Iaşi. Actele îndeplinite şi măsurile dispuse în cauză se menţin. Dispune înaintarea dosarului la registratură spre repartizare aleatorie. Fără cale de atac”, au aratat magistratii ieseni. Acum, procesul a fost amânat pentru data de 13 septembrie 2023.

Răsturnare de situație în cazul Adinei Iuliana Ghervase

 

Amintim ca soferiţa acuzată că a ucis 4 muncitori de la SC Citadin SA spera ca judecătorii ieşeni să dispună strămutarea dosarului ei. Adina Iuliana Ghervase depusese chiar la Curtea de Apel Iaşi o solicitare de strămutare a dosarului penal ce o priveşte.

Anchetatorii ieșeni au schimbat încadrarea juridică în cazul femeii suspectate că a dat cu mașina peste 4 muncitori ai societății Citadin. Astfel, în loc de ucidere din culpă, Adina Iuliana Ghervase este judecată pentru omor calificat.

Accident Adina Iuliana Ghervase
Accident Adina Iuliana Ghervase

Acuzată că a băgat în mormânt muncitorii de la Citadin

 

De asemenea, în trecut, femeia a contestat în trecut arestarea sa, susținând că ar fi nevinovată. Amintim că, în noaptea de 16 spre 17 iunie 2022, Adina Iuliana Ghervase intra în vizorul anchetatorilor ieșeni, după producerea unui accident mortal.

„Am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu victime omenești, produs în municipiul Iași. În accident a fost implicat un grup de angajați care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă, dar și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă. În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 3 au fost rănite. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit un dosar penal”, au mentionat atunci poliţiştii.

Accident Adina Iuliana Ghervase
Accident Adina Iuliana Ghervase patru morti Pacurari

A spus că nu ar fi fost la volan

 

Echipa de muncitori de la Citadin era formată din 8 persoane. Dintre acestea, 4 au murit, iar 3 au ajuns la spital, doar una scăpând teafără după impactul devastator. De altfel, în Păcurari, unde s-a petrecut tragedia, a avut loc o adevărată desfășurare de forțe.

Mai multe echipaje de prim-ajutor au ajuns în zonă și au început o luptă contra-cronometru pentru salvarea victimelor. La audieri, Adina Iuliana Ghervase a susținut că, de fapt, nu s-ar fi aflat ea la volanul mașinii care a dat peste muncitorii de la Citadin. Acum, rămâne de văzut dacă judecătorii vor decide strămutarea dosarului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.