Lovitură pentru lumea interlopă! Fratele temutului Cosmos Tănase nu i-a înduplecat pe judecătorii ieșeni! FOTO (EXCLUSIV)

7321
Valter Tanase
Valter Tanase

@ Lovitură pentru lumea interlopă din Iași @ Fratele temutului Cosmos Tănase nu i-a înduplecat pe judecătorii ieșeni @ Magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au menținut măsura controlului judiciar, luată în cazul lui Valter Tănase

Lovitură pentru lumea interlopă din Iași! Fratele temutului Cosmos Tănase nu i-a înduplecat pe judecătorii ieșeni! Astfel, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au menținut măsura controlului judiciar, luată în cazul lui Valter Tănase. Inițial, hotărârea fusese luată de către Tribunalul Județean, dar aceasta fusese contestată.

„Instanța constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar cu privire la inculpatul Valter Tănase, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane și proxenetism, măsură pe care o menţine”, au spus judecatorii ieseni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Lovitură pentru lumea interlopă din Iași!

 

În anul 2016, Valter Tănase a fost condamnat pentru trafic de persoane, iar, în prezent, acesta este judecat într-un alt dosar, pentru că ar fi dus la produs în străinătate 4 fete din România.

Ulterior, Curtea de Apel Iași a decis sa-l puna in libertate pe Valter Tănase, fratele cunoscutului interlop ieșean Cosmos Tănase. „Înlocuieşte măsura arestării preventive a inculpatului Tănase Valter, cu măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile”, au decis atunci judecatorii ieseni.

perchezitii DIICOT
perchezitii DIICOT

Percheziții la locuința lui Valter Tănase

 

Valter Tănase este reprezentat de avocatul Robert Amuntencei. Amintim că Tănase a fost arestat in urma cu circa mai bine de un an, în urma unor descinderi la locuința sa.

Procurorii DIICOT au sustinut ca Valter Tănase ar fi traficat in strainatate patru tinere din zona Moldovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.