Deputat ieșean in stare gravă în spital în urma unui accident. „Măduva mi-a fost afectata”

3351
Filip Havarneanu in spital
Filip Havarneanu in spital

@ „Am suferit multiple leziuni, unele în zona cervicală, va urma o perioadă de spitalizare și o operație pe coloană. Momentan nu îmi simt partea stângă a corpului, măduva a fost afectată, însă medicii fac tot posibilul pentru ca eu să îmi revin”, a postat Hăvârneanu, pe pagina sa de Facebook

Deputatul USR de Iași, Filip Hăvârneanu se afla internat in spital dupa ce a suferit un accident in urma caruia s-a ales cu multiple leziuni, inclusiv in zona cervicală. Filip Hăvârneanu a anunțat pe pagina sa de Facebook ca in urmatoarea perioada nu va fi prea activ din cauza accidentului suferit. Potrivit unor surse Hăvârneanu nu a suferit un accident rutier. „Dragilor, în următoarea perioadă îmi voi folosi puțina energie pe care o am pentru a mă recupera după un accident, despre care nu voi dori să vorbesc mai mult nici eu, nici echipa mea, nici cei foarte apropiați mie. Activitățile noastre nu vor fi anulate, colegii mei de cabinet mă vor ajuta să depășim acest impas, în plan profesional.  Din respect pentru cei cu care colaborez sau am proiecte în lucru, dar și pentru oamenii care îmi sunt alături dintotdeauna, pot să confirm faptul că am suferit multiple leziuni, unele în zona cervicală, va urma o perioadă de spitalizare și o operație pe coloană. Momentan nu îmi simt partea stângă a corpului, măduva a fost afectată, însă medicii fac tot posibilul pentru ca eu să îmi revin. Le mulțumesc pe această cale tuturor cadrelor medicale și auxiliare de la Iași, sunt cele mai bune din țară și renumite pentru profesionalismul lor. Sunt recunoscător că mă aflu pe mâini bune și că am șanse să merg din nou, dacă totul va decurge bine. Recuperarea va fi de durată, costisitoare, însă nu îmi voi abandona angajamentele, chiar dacă sunt nevoit să iau o pauză. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și cred că o rugăciune este binevenită în aceste zile dificile pe care nu îmi propusesem să le petrec așa”, a postat Hăvârneanu.

Filip Havarneanu s-a facut remarcat recent dupa ce a tinut un discurs neinteligibil la tribuna Parlamentului. Colegii au banuit ca era baut.

Filip Havarneanu in spital2
Filip Havarneanu in spital

Omul lui Cosette Chichirău, deputatul Hăvârneanu beat mangă la Tribuna Parlamentului? Așa spun colegii

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.