Omul lui Cosette Chichirău, deputatul Hăvârneanu beat mangă la Tribuna Parlamentului? Așa spun colegii

1056
Filip Havarneanu si Cosette Chichirau
Filip Havarneanu si Cosette Chichirau

@ În ședința de plen care a avut loc pe data de 13 aprilie, deputatul Filip Hăvârneanu a vorbit împleticit @ Colegii deputatului ieșean citați de ziarul Libertatea cred că Filip Hăvârneanu era băut

Filip Hăvârneanu susține că a luat calmante și de aceea vorbea împleticit iar colegii din Parlament, citați de ziarul Libertatea susțin că deputatul ieșean era de fapt bătut. În ședința de pe 13 aprilie a Parlamentului, Havârneanu urma să susțină o declarație politică despre ultima sa vizita in Ucraina. Când și-a început ‘’discursul’’ se poticnea si vorbea împleticit. Vizionați aici tentativa lui Havârneanu de a susține un discurs la Tribuna Parlamentului.  Potrivit jurnalistilor de la Libertatea, înainte să urce la Tribuna Parlamentului, colegii l-au avertizat, au incercat sa-l opreasca deoarece mirosea a alcool. ‘’În Parlament se vedea de când a intrat că are o problemă. Cred că era băut, l-au rugat și mai mulți colegi să plece”, a declarat pentru Libertatea un deputat USR care a dorit să rămână anonim.

Hăvârneanu ar fi vrut să vorbească despre să vorbească despre deplasarea pe care făcuse în Ucraina, în perioada 7 – 9 aprilie, alături de alți doi aleși români din USR (Diana Stoica și Vlad Gheorghe), dar și parlamentari și europarlamentari din 11 țări ale UE. În vârstă Hăvârneanu a fost promovat în politică inclusiv pe un loc eligibil pe listele de candidați la Camera Deputaților, de fosta șefă a USR Iasi, Cosette Chichirău cea care a candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Iași.

Citește și ‘’Batalia crunta pentru ciolan in USR Plus Iasi. Bodea si Chichirau contestati la Tribunal’’

Constantin MAZILU

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.