O colegă i-a picat cu tronc şi nu s-a lăsat până nu şi-a îndeplinit fanteziile erotice cu ea! Studentul a scăpat, totuşi, de temniţă! (EXCLUSIV)

1086

@ Un student acuzat că şi-a violat o colegă a scăpat de temniţă @ Recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Haleel Halaf la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru viol @ Pe lângă pedeapsă, studentul de la Medicină Veterinară a fost pus la muncă în folosul comunităţii
Un student acuzat că şi-a violat o colegă a scăpat de temniţă. Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Haleel Halaf la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru viol.
„Inculpatul va presta 120 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii”, au precizat judecătorii ieşeni. Sentinţa nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată. Dosarul urmează a fi soluţionat definitiv de magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.
Studentul Haleel Halaf, de la Medicină Veterinară, acuzat de viol
Oamenii legii spun că Haleel Halaf (25 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câţiva ani. Acesta a fost trimis în judecată sub acuzaţia de viol.
„În anul 2016, persoana vătămată şi inculpatul erau studenţi în anul I la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi. În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 15 spre 16 octombrie 2016, în timp ce se afla în apartamentul său din municipiul Iaşi, inculpatul a întreţinut un raport sexual cu persoana vătămată împotriva voinţei acesteia, profitând de starea de vulnerabilitate vădită în care se afla aceasta datorată consumului de alcool, stare de natură a o pune în imposibilitate de a îşi exprima voinţa în mod conştient”, au declarat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.
De la club, la o partidă de sex cu năbădăi
Anchetatorii ieşeni au adăugat că, înainte de producerea incidentului, studentul Haleel Halaf şi colega sa au fost într-un club din municipiul Iaşi.
„Anterior, cei doi au petrecut într-un club din municipiul Iaşi, iar, din cauza stării în care se afla persoana vătămată, inculpatul i-a propus acesteia să o conducă acasă la ea. Aceasta a fost de acord, însă inculpatul a condus-o la apartamentul său, unde a comis fapta descrisă mai sus”, au încheiat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Acum, urmează ca magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi să decidă în privinţa studentului de la Medicină Veterinară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.