Scandalul facturilor umflate din complexul Newton. Un fost șef din Asociație s-a autodenunțat

7603
Edi Mafteciuc si Newton
Edi Mafteciuc si Newton

@ Continuă scandalul facturilor umflate la întreținere furnizate de societatea Urbica către locatarii din blocurile complexului Newton din Tătărași @ Un anume Edi Mafteciuc, un fost membru din conducerea Asociației de Proprietari a recunoscut ca facturile pentru servicii de curatenie, reparații sunt umflate @ Cu toate acestea Mafteciuc a disparut cu semnăturile stranse pentru convocarea Adunarii Generale a Proprietarilor, intrunire necesara pentru schimbarea administratorului complexului

În scandalul facturilor uriașe la întreținere din Complexul Newton din Tătărași un fost membru din conducerea Asociatiei a făcut practic un autodenunt pe Facebook. Astfel, pe grupul de Facebook al locatarilor din complexul Newton, municipiul Iasi, Edi Mafteciuc a recunoscut in calitate de fost membru in Comitetul Executiv al Asociatiei ca facturile incasate de societatea Urbica de la locatari, pentru curatenie, reparatii sunt umflate. ‘’În contextul actual ca fost membru CEX pot sa va spun că la aproape toate lucrările și achizițiile asociației preturile sunt umflate. Intrați pe facturile emise și cautati prețul on-line. Pentru toate aceste subdedespturi (corect dedesubturi-n.r) administratorul nu poate sa miște nimic fără acordul comitetului executiv si al presedintelui’’, se arata in postarea lui Mafteciuc.

postare Edi Mafteciuc
postare Edi Mafteciuc

Cu alte cuvinte Mafteciuc recunoaste ca a avizat facturi umflate în perioada în care era membru al Comitetului Executiv al Asociației. Cu toate acestea Mafteciuc a sabotat recent o actiune de schimbare a administratorilor complexului. Astfel, împreună cu alți locatari acesta a strâns semnături pentru convocarea Adunării Generale a Proprietarilor într-o sedinta in care urma sa se decida rezilierea contractului cu Urbica. Numai ca de cateva zile acesta este de negăsit, a dispărut cu tot cu semnături. Acesta nu le mai raspunde la telefon celorlalți inițiatori ai acțiunii de schimbare a firmei de administrare. Atitudinea sa poate avea doar doua explicatii, fie s-a dat din nou de partea celor de la Urbica, fie nu vrea ca ceilalti locatari sa aiba acces la facturile pe care el le-a denunțat ca fiind umflate. Adica, daca Urbica ar disparea noii sefi ai Asociatiei ar avea acces la toate documentele, inclusiv la facturile umflate la care Mafteciuc a inchis ochii. Despre facturile uriase pe care le platesc locatarii de la Newton am relatat pe larg într-o ediție anterioară în articolul repostat mai jos.

Jaf și prostituție în Complexul Newton. Locatarii jecmăniți de administratorii Urbica

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.