Gata! Chirica a devenit sef la PNL Iasi si candidat la primarie

2162
Mihai Chirica

@ Biroul Permanent Judetean al PNL Iasi a decis in aceasta seara cu 28 de voturi ca fostul pesedist Mihai Chirica sa devina candidatul liberalilor la primarie @ De asemenea, Mihai Chirica a devenit si prim-vicepresedinte al organizatiei judetene

In aceasta seara, in ciuda opozitiei manifestate de organizatia municipala a liberalilor ieseni, Mihai Chirica a devenit oficial membru al PNL si candidat pentru fotoliul de primar al Iasului. Biroul Permanent Judetean al PNL Iasi a luat cu o majoritate covarsitoare, 28 de voturi in favoarea lui Chirica. De asemenea liberalii ieseni l-au desemnat pe Costel Alexe candidat pentru functia de  presedinte al Consiliului Judetean Iasi. „Astăzi, 7 martie 2020, în urma depunerii adeziunii pentru dobândirea calității de membru, primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica,  a fost cooptat, conform statutului, în cadrul Biroului Politic Județean al PNL Iași.

Totodată, membrii BPJ au aprobat candidatura președintelui PNL Iași, Costel Alexe, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași, precum și candidatura primarului Mihai Chirica pentru Primăria Municipiului Iași, urmând ca aceste candidaturi s fie validate în Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal. Iașul este, alături de București, Cluj, Constanța și Timiș, un obiectiv important pentru Partidul Național Liberal și noi, la nivel județean, ne propunem sa avem pentru prima data în 30 de ani Iașul Liberal”, se arata intr-un comunicat de presa emis de PNL Iasi  in aceasta seara.

Marius Bodea presedintele organizatiei municipale a PNL Iasi nu a fost la sedinta. Acesta s-a opus venirii lui Chirica in PNL Iasi pentru ca si-a dorit ca formatiunea sa-l sustina pentru candidatura la primarie. Alaturi de Bodea si alti liberali s-au opus cooptarii primarului Iasului. Unul dintre cei mai vehementi critici ai lui Chirica este consilierul local Razvan Timofciuc.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.