Avocatul acuzat de crimă vrea să scape de arestul la domiciliu!

255
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Avocatul acuzat de crimă vrea să scape de arestul la domiciliu @ Astfel, Sebastian Felecanu le-a cerut judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Iaşi să anuleze măsura @ Magistratii au amanat luarea vreunei decizii pana pe data de 22 aprilie 2024

Avocatul acuzat de crimă vrea să scape de arestul la domiciliu! Astfel, Sebastian Felecanu le-a cerut judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Iaşi să anuleze măsura. Magistratii au amanat luarea vreunei decizii pana pe data de 22 aprilie 2024.

Sebastian Felecanu vrea să scape de măsura preventivă

Dupa ce a fost trecut din arest preventiv in arest la domiciliu, acum, Sebastian Felecanu vrea sa fie liber. In septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe 19 iunie 2021, avocata Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Asadar, la aproximativ un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

Avocata Monica Cioată a avut parte de o moarte violentă

Experţii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.

Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). De asemenea, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.