Soprana Maria Macsim Nicoara da semne timide de revenire. „Incepe sa reactioneze”

7030
Maria Macsim Nicoara-
Maria Macsim Nicoara-

@ Medicii incep sa inregistreze unele progrese in ceea ce priveste starea de sanatate a sopranei Macsim Nicoara dar pronosticul este inca rezervat @ Astazi s-a incercat detubarea acesteia dar s-a renuntat avand in continuare nevoie de aparatura pentru mentirea functiilor vitale

Medicii ieseni de la Spitalul de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iasi incep sa inregistreze unele progrese timide in ceea ce priveste starea de sanatate a sopranei Maria Macsim Nicoara, cunoscuta artista care in urma cu o saptamana a ajuns in spital cu fracturi foarte grave. „Putem spune ca este ceva  mai bine  dar e mult spus. Inca se afla intr-o stare grava,  inca nu o putem detuba”, a spus Lucian Eva, managerul Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Testele efectuate in aceste zile au aratat ca femeia are activitate cerebrala iar de cateva ori a deschis si ochii.  S-a constatat ca reactioneaza la unii stimuli externi. Cu toate  acestea pronosticul medicilor ramane rezervat.

In acelasi timp ancheta procurorilor Parchetului de pe langa Tribunal si a politistilor de la Serviciul de Investigatii Criminale face progrese. Potrivit unor surse exista se cauta inca indiciile producerii unei agresiuni asupra femeii iart medicii care si-au manifestat deja scepticismul in legatura cu faptul ca femeia a ajuns  in aceasta stare pentru ca a cazut pe scari, sunt consultati in permanenta.
Reamintim  ca  artista a ajuns la spital cu fractura craniana, fractura de bazin, fractura nazala etc iar sotul acesteia Codrin Nicoara le-a declarat anchetatorilor ca a cazut pe scari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.