Chiar poți câștiga la sloturi online?

30
castig-sloturi-online
castig-sloturi-online

O întrebare foarte bună care se află pe buzele tuturor pasionaților de jocuri de noroc este legată de sloturi. Mai mult decât atât, foarte mulți jucători se întreabă dacă oare chiar este posibil să câștigi lasloturi. Motivul pentru care foarte mulți jucători își doresc să afle răspunsul la această întrebare este datorat modului în care se prezintă sesiunile la astfel de jocuri. Sloturile online sunt cea mai simplă formă de jocuri de noroc electronic, iar dacă cineva ar putea avea un mod de câștig, ar însemna că sunt bani buni câștigați ușor. Este chiar posibil?

Poți avea noroc

Primul argument pe care îl vom folosi pentru a susține că este posibil să câștigi foarte mulți bani la sloturi este evident principala bază a jocurilor de noroc, adică norocul. Chiar dacă un jucător folosește rotiri gratuite , bonusuri de orice fel sau chiar propria sumă de bani din bugetul destinat jocurilor de noroc, acesta ar putea avea noroc spre a câștiga unul dintre cele mai bune poturi sau jackpoturi din viața sa. Așadar, cele mai bune sloturi sau chiar cele mai slabe rate de câștig pot oricând să îți ofere un câștig atât de mare încât să nu mai fie nevoie să joci jocuri de noroc niciodată în viață. Se întâmplă foarte frecvent să fii norocos în ceea ce privește fiecare aspect al jocurilor de noroc. Dacă RTP-ul unui slot este de 95%, asta nu înseamnă că ar trebui ca acest procent să fie fix pentru fiecare dintre noi. Pentru unii este 50%, pentru alții ajunge foarte aproape de 99%. Iar în momentul în
care tu ești cel care primește un RTP de 99%, câștigurile pe care le vei obține, sunt consistente. Dacăai nevoie de un sfat prin care îți poți controla norocul, un lucru inteligent pe care îl poți face în timpul sesiunilor de rotiri la sloturi este să nu prelungești foarte mult sesiunile astfel încât să nu forțezi algoritmul pentru a-ți putea sabota șansele de câștig.

Folosește-te de promoții pentru a înfrânge marginea casei

Marginea casei este practic șansa pe care o are orice cazino și orice joc de noroc atunci când jucătorul se așează la masa de joc pentru o sesiune. Dacă jucătorul are un șansă de 98% pe termen lung, acest lucru garantează cazinoului un câștig de 2%, calculat tot pe o perioadă de termen lung. Mai mult decât atât, cu cât marginea casei este mai mică, cu atât jucătorul are șanse mult mai mari de a câștiga. Chiar și 1% sau chiar 0.5% poate face diferența pentru zeci de mii de dolari. Așadar, dacă există vreo modalitate cât de mică sau vreo soluție pentru ca crește acea șansă de câștig, jucătorii ar trebui să o folosească.
Iar una dintre cele mai bune modalități prin care poți să îți crești șansele de câștig și implicit să reduci drastic șansele de câștig ale cazinourilor este să profiți cât se poate de mult de pe urma bonusurilor. Chiar și dacă nu obții câștiguri foarte mari, tot va exista un sistem de compensare deoarece pierderile suferite vor fi mai mici. Dacă primești 100 de rotiri gratuite la anumite sloturi, cel puțin nu vei risca banii pentru a executa acele 100 de rotiri. Șansele de câștig vor crește substanțial.

Înțelege cu ce se “mănâncă acestea”

Trebuie să știi care sunt particularitățile unui slot atunci când te joci în fiecare zi la astfel de jocuri. Sloturile nu sunt doar jocuri de noroc, ci sunt adevărate mașinării programate pentru a avea un comportament exact în relație cu un generator aleator de numere. Adică indiferent de cât de mult te joci, ce strategii aplici sa de ce oră din zi vei alege pentru sesiunea ta de joc, tot nu vei putea să schimbi modul în care sloturile oferă câștiguri. Sistemul sau algoritmul aleator de generare a unui număr garantează că fiecare extragere sau rotire este complet aleatoare indiferent de circumstanțe. Astfel, șansele de a câștiga sunt egale chiar dacă ești la prima rotire sau la rotirea cu numărul 10.000.

Gestionează-ți bugetul cum trebuie

Un lucru pe care ar trebui să îl faci indiferent de care este jocul tău preferat este să ai foarte mare grijă de modul în care te raportezi la banii pe care tu îi cheltui mereu în sesiunile de joc. Fiecare jucător de cazino online sau chiar de sloturi ar trebui să își coordoneze sesiunile de joc bazându-se pe anumite criterii financiare. Nu poți să pariezi la nesfârșit și nu poți niciodată să pariezi ca și cum banii nu ar conta. Chiar dacă pentru tine nu contează atât de mult această latură financiară, vei fi nevoie să ții cont
de ea indiferent de situație. Bugetul pe care ți-l vei organiza la sloturi trebuie să aibă limite. Când ai atins limita de cheltuieli trebuie să închei sesiunea, iar în momentul în care ai câștigat un profit frumos, trebuie să pleci.

Concluzie

Rotirile gratuite, norocul și buna gestiune a banilor sunt exemple de lucruri pe care le poți face oricând pentru a câștiga puțin teren în lupta cu sloturile online. Norocul depinde și de tine, nu doar de
joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.