Fost consilier al ministrului Agriculturii, chemat în judecată la Iaşi! Scandalul are legătură cu controlul averilor!

425
Fostul consilier al ministrului Agriculturii Mihai Amarandei
Fostul consilier al ministrului Agriculturii Mihai Amarandei

@ Un ex-consilier al ministrului Agriculturii a fost chemat în judecată la Iaşi @ Scandalul a izbucnit de la controlul averilor @ Astfel, Mihai Amarandei a fost chemat în faţa Curţii de Apel Iaşi de către reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Integritate

Un ex-consilier al ministrului Agriculturii a fost chemat în judecată la Iaşi! Scandalul a izbucnit de la controlul averilor! Astfel, Mihai Amarandei a fost chemat în faţa Curţii de Apel Iaşi de către reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Integritate (ANI).

Cei de la ANI le cer magistraţilor să verifice averea lui Amarandei. Acum, urmează ca instanţa să stabilească un prim termen al procesului. Mai apoi, judecătorii ieşeni vor asculta ce au de spus ambele părţi, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Fost consilier al ministrului Agriculturii, chemat în judecată la Iaşi!

Amintim că, în urmă cu mai bine de un an, Agenția Națională de Integritate a anunţat că ar fi constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 188.193 de euro între averea dobândită și veniturile realizate de către Mihai Amarandei, în perioada exercitării funcției publice.

Astfel, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Iași, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Mihai Amarandei în perioada exercitării funcției publice.

Fost consilier al ministrului Petre Daea

Mihai Amarandei a demisionat din ALDE în 2019 şi a intrat în PSD pentru a rămâne consilierul ministrului Agriculturii. Acesta a fost consilier al ministrului Petre Daea.

În declaraţia de avere depusă în august 2022, Mihai Amarandei a menţionat că deţine şase terenuri, trei case şi că avea venituri anuale de 80.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.