Jaf la Kosarom. Un angajat a plecat acasa cu o suma uriasa

3511
kosarom-pascani
kosarom-pascani

@ Un angajat al grupului de firme Avitop – Kosarom este acuzat ca a reusit sa delapideze o suma impresionanta din gestiunea companiei @ Individul pe nume Marius Baban a falsificat documente pentru a ascunde faptul ca a delapidat compania @ In procesul penal compania Kosarom a aratat ca a suferit un prejudiciu de 87.277 lei

Un fost angajat al grupului de firma Avi-Top Kosarom a fost trimis in judecata recent de procurorii ieseni pentru savarsirea infractiunii de delapidare. Cazul iese in evidenta prin faptul ca individul despre care este vorba, un fost angajat pe nume Marius Baban a reusit sa produca o paguba uriasa in bugetul companiei. Astfel, in procesul penal Kosarom s-a constituit parte civila pentru suma de 87.277 lei (circa 20.000 euro). Marius Banan a fost angajat pana in anul 2013 pe un post de distribuitor la Kosarom. Acesta avea misiunea de a livra marfa catre magazinele firmei dar si catre parteneri si de a incasa bani. Marius Baban livra in special carcase de porc. Numai ca, la un moment dat pentru a castiga bani mai multi, Marius Baban  bagat in propriile buzunare banii obtinuti din vanzarea marfurilor.

A falsificat acte

Pentru a ascunde acest lucru acesta a falsificat acte contabile (facturi si chitante). S-a constatat ca acesta a falsificat cel putin 37 de documente contabile. Totul a iesit la lumina, dupa ce sefii companiei care incepusera sa aiba unele banuieli au facut un mic inventor si au constatat jaful. Procurorii au efectuat perchezitii la domiciliul acestuia si au gasit o parte din bani. Avocatii lui Baban au cerut sa se efectueze o expertiza contabila si una grafologica in acest dosar si asta pentru a obtine probe in favoarea clientului lor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.