Parintele Calistrat in stare grava la spital suspect de Covid

4953
parintele Calistrat
parintele Calistrat

@ Noaptea care a trecut la ora 1.00 parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni a fost transportat avand mari probleme de respiratie @ Acesta este ‘’dependent de oxigen’’ adica a fost intubat pentru ca altfel nu poate respire

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni, unul dintre cei mai iubiti predicatori din Iasi si din Moldova a fost transportat cu Ambulanta la UPU Spiridon acuzand grave probleme de respiratie. Medicii banuiesc ca parintele Calistrat a fost infectat cu Covid 19 dar pana la aceasta ora rezultatele testului nu au venit. Acum, parintele Calistrat se afla la UPU Spiridon fiind intubat deoarece nu poate respira fara ajutor. Alaturi de parintele Calistrat, un alt preot de la manastire a acuzat aceleasi simptome, un preot de 46 de ani care de asemenea a fost transportat la spital. In cazul in care se va confirma infectia cu Covid 19, parintele Calistrat va fi transportat la Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi. In urma cu mai bine de o luna Dezvaluirea.ro atragea atentia asupra unui focar de Covid la Manastirea Vladiceni (vezi aici mai multe amanunte).

Parintele Calistrat: ”E doar o raceala”

In urma cu trei ore parintele Calistrat a postat pe pagina sa de Facebook un comunicat despre starea sa de sanatate.

COMUNICAT:

– Spre știința bunilor creștini, timp de 10 sau 14 zile, nu ne putem vedea la Mănăstirea Vlădiceni.

În urma unei răceli severe ce am achiziționat-o și o tusă seacă interminabilă, am plecat de bună voie la Spitalul Universitar din Iași, pentru investigații, cu noul Virus.

– Nu am formele normale de simptome, am puls accelerat și o glicemie crescută cu tuse seacă și oboseală.

– Nu am dorit să vă contaminați, singur am ales soluția prin atenție, distanță și mască în aglomerație, în rest zvonuri sau povești veți auzi, nu am nimic sunt un om întreg, cerebral, rățional, dornic să va ferească de ispită și să ne întâlnim sănătoși.

– Să ne rugăm unii pentru alții și așa vom împlini Legea lui Hristos.

– Aveți grijă de sănatate, cu respect și prețuire, părintele Calistrat de la Vlădiceni.

– Comunicat, azi 31 August din cabinetul de investigație medicală.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.