Au pus ochii pe tânăra sexy şi nu s-au lăsat până nu şi-au satisfăcut fanteziile cu ea! Fata nu se aştepta la o asemenea postură! (EXCLUSIV)

1599
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Au pus ochii pe tânăra sexy şi nu s-au lăsat până nu şi-au satisfăcut fanteziile cu ea @ Acum, însă, a venit nota de plată din partea judecătorilor ieşeni pentru cei trei indivizi @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea minorului S.B. la măsura privativă de libertate a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 1 an şi 8 luni @ În acelaşi dosar, instanţa a decis condamnarea lui Mihăiţă Bogdan Bumbu la 9 ani şi 7 luni de temniţă, în vreme ce Vasile Iustin Turian a primit o pedeapsă de 8 ani şi 5 luni de puşcărie, sub acuzaţiile de viol şi tâlhărie calificată 

Au pus ochii pe tânăra sexy şi nu s-au lăsat până nu şi-au satisfăcut fanteziile cu ea! Acum, însă, a venit nota de plată din partea judecătorilor ieşeni pentru cei trei indivizi! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus ieri seară condamnarea minorului S.B. la măsura privativă de libertate a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 1 an şi 8 luni.

În acelaşi dosar, instanţa a decis condamnarea lui Mihăiţă Bogdan Bumbu la 9 ani şi 7 luni de temniţă, în vreme ce Vasile Iustin Turian a primit o pedeapsă de 8 ani şi 5 luni de puşcărie, sub acuzaţiile de viol şi tâlhărie calificată. „Instanţa admite în parte acţiunea civilă şi îi obligă, în solidar, pe inculpaţi la plata către partea civilă a sumei de 604 lei, reprezentând daune materiale, şi a sumei de 30.000 de euro, reprezentând daune morale”, au spus judecătorii.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Ieşenii nu s-au lăsat până nu şi-au satisfăcut fanteziile

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul celor trei a început pe data de 14 martie 2023. Asta, după ce indivizii fuseseră săltaţi şi duşi la audieri în urmă cu câteva luni. Scandalul a izbucnit după ce o tânără de 28 de ani a reclamat la Poliţie că ar fi fost violată și tâlhărită într-o cameră de hotel din Iași.

Totul s-ar fi petrecut în iulie 2022, însă abia la mijlocul lunii februarie 2023, suspecţii au fost săltați de oamenii legii. Din câte se pare, cei trei indivizi au abordat-o pe femeie și au ajuns cu aceasta în camera de hotel. Bogdan Mihăiţă Bumbu și Vasile Iustin Turian ar fi violat-o pe tânără sub privirile minorului S.B. Apoi, cei trei indivizi i-ar fi luat victimei telefonul mobil și banii pe care îi avea asupra sa. După toată această scenă s-au făcut nevăzuți.

Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

Cei trei tineri, prinși de anchetatori

 

Pe fir au intrat oamenii legii şi au demarat o anchetă, după ce tânăra li s-a plâns acestora de cele întâmplate.

„Polițiștii au identificat trei tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Doi dintre aceștia sunt bănuiți și de comiterea infracțiunii de viol. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în noaptea de 6 spre 7 iulie 2022, ar fi abordat o tânără de 28 de ani, în municipiul Iași, pe care ar fi deposedat-o de o sumă de bani, un telefon mobil și alte bunuri. Mai mult, doi dintre tineri ar fi violat-o”, au precizat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.