Bombă! Un deputat PSD Iaşi, acuzat că l-a bătut pe şeful său, senator, chiar în sediul partidului! Procurorii l-au executat! (EXCLUSIV)

1240
Maricel Popa si Vasile Citea
Maricel Popa si Vasile Citea

@ Bombă: un deputat PSD Iaşi, acuzat că l-a bătut pe şeful său, senator, chiar în sediul partidului @ Recent, procurorii l-au executat pe Vasile Cîtea, fostul boxer fiind acuzat acum că l-ar fi lovit pe Maricel Popa, ex-şeful PSD Iaşi @ Urmează ca judecătorii din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să decidă ce se va întâmpla în continuare

Maricel Popa si Vasile Citea
Maricel Popa si Vasile Citea

Bombă: un deputat PSD Iaşi, acuzat că l-a bătut pe şeful său, senator, chiar în sediul partidului! Recent, procurorii l-au executat pe Vasile Cîtea, fostul boxer fiind acuzat acum că l-ar fi lovit pe Maricel Popa, ex-şeful PSD Iaşi.

Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să decidă ce se va întâmpla în continuare. Cauza se află în procedură de cameră preliminară, iar primul termen al procesului urmează a fi alocat.

Un deputat PSD Iaşi, acuzat că l-a bătut pe şeful său, senator, chiar în sediul partidului!

Amintim că, în urmă cu aproape 2 ani, în ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Iași, întâlnire care a avut loc la Hotel Coroana din Târgu Frumos, președintele organizației, senatorul Maricel Popa a declarat că a fost strâns de gât de secretarul organizatiei, deputatul Vasile Cîtea, fost campion la box. Incidentul ar fi avut loc in sediul organizatiei judetene al PSD Iasi, de pe bulevardul Ștefan cel Mare, din municipiul Iași. În ședința respectivă, Popa a arătat și poze să probeze agresiunea la care ar fi fost supus.Tot atunci, Maricel Popa a propus inlocuirea lui Cîtea din functia de secretar. Un număr de 60 de membri a CEX dintr-un total de 80 au votat pentru schimbare lui Cîtea. În locul său a fost numit Bogdan Cojocaru, un apropiat al lui Popa. Zilele trecute acelasi Cojocaru i-a luat locul lui Popa la sefia PSD Iasi, dupa ce conducerea centrala i-a spus senatorului să facă un pas în spate.

Bogdan Cojocaru si Maricel Popa
Bogdan Cojocaru si Maricel Popa

 

Un conflict mai vechi

Conflictul dintre Vasile Cîtea și Maricel Popa durează din octombrie 2020, cand au fost întocmite listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Aşadar, Maricel Popa ar fi vrut sa-l inlature pe Vasile Cîtea, aflat acum la al doilea mandat, de pe un loc eligibil la Camera Deputatilor. Maricel Popa se afla pe primul loc la Senat, acesta fiind urmat de Camelia Gavrila, cea care a candidat din partea partidului pentru postul de primar al municipiului Iasi. La Camera Deputatilor lista era deschisa de Cristian Stanciu, acesta fiind urmat Bogdan Cojocaru, Dumitru Pantazi (fostul primar de la Pascani), Marian Serbescu (fost prefect), Ionut Campeanu, Bogdan Crucianu, Mihai Mihalache (fostul primar de la Schitu Duca) si Bogdan Balaniscu. Ulterior, facand un lobby separat la Bucuresti, Cîtea, finul său, Marius Ostaficiuc, si Vasile Toma au reușit sa schimbe total lista propusa de Popa, obtinand locuri eligibile.

Șeful PSD Iași ‘’boxat’’ în sediul partidului de un coleg deputat. ‘’M-a strâns de gât’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.