Liderul Pro Romania Iasi, fost sef in Politie a demisionat azi din cauza ”infractorilor din partid”

3388
Victor Ponta si Gheorghe Pandelea
Victor Ponta si Gheorghe Pandelea

@ Gheorghe Pandelea, fostul sef al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera si-a dat astazi demisia din functia de prim-vicepresedinte  al organizatiei  din Iasi al Partidului Pro Romania, formatiune condusa la nivel national de Victor Ponta @ Intr-o postare pe Facebook, Gheorghe Pandelea a aratat ca a demisionat di cauza lui Victor Ponta si a faptului ca in organizatie au fost primiti infractori, persoane condamnate pentru infractiuni de drept comun

Prim vicepresedintele Pro Romania Iasi formatiune condusa la nivel national de Victor Ponta si-a dat astazi demisia aratand ca a facut acest lucru din cauza atitudinii fostului prim ministru, liderul partidului dar si a faptului ca in organizatia judeteana au fost primite persoane condamnate pentru infractiuni de drept comun. Gheorghe Pandelea a aratat motivele demisiei sale intr-o postare pe Facebook. Acesta a motivat in primul rand ca l-a suparat foarte tare faptul ca intr-un discurs sustinut de Ponta de la tribuna Parlamentului pe data de 17 iunie cand s-a votat impozitarea pensiilor speciale, liderul Pro Romania a manifestat lipsa de respect fata de  pensionarii militari. „Astăzi am demisionat din funcția de prim – vicepreședinte al partidului Pro România filiala județului Iași, inclusiv din partid, determinat de atitudinea președintelui partidului PRO România din data de 17 iunie 2020, când prin discursul și votul dat în Parlamentul României, a manifestat lipsă de respect față de militari considerând că aceștia sunt din categoria ”pensionarilor speciali” – așa zisa ”miercurea albă” după cum a declarat”, a aratat Gheorghe Pandelea.

Au venit infractori in partid

Dupa cum am aratat si mai sus un alt motiv al demisiei lui Gheorghe Pandelea este dat de faptul ca in ultima perioada in structurile organizatiei au fost promovate persoane condamnate pentru infractiuni de drept comun. „La organizația PRO România Iași, deviza ”fără penali în funcții publice” este perimată, în sensul că, au fost aduși în cadrul organizației, de către coordonatorul acesteia, membri de la alte partide politice, unii dintre aceștia anterior fiind condamnați la închisoare cu executare pentru săvârșirea unor infracțiuni de drept comun”, a mai aratat Gheorghe Pandelea.

„Partidul merge catre dictatura”

Ultimul motiv aratat de Gheorghe Pandelea se refera la faptul ca partidul este condus in mod autoritar iar membrii sai nu sunt consultati cand se iau decizii importante. „Politica partidului se îndreaptă spre o politică autoritară, pe persoană fizică, membrii organizației nu mai sunt consultați în deciziile importante care se iau, mai mult, unii membri ai partidului au fost înlocuiți din funcțiile interne ale organizației fără votul adunării generale. În cadrul organizației am cunoscut oameni admirabili cu care am împărtășit aceleași valori morale și legale și le mulțumesc tuturor pentru efortul făcut împreună”, a incheiat Gheorghe Pandelea.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.