Ponta a venit astazi la Iasi cu o veste proasta: „Autostrada nu se face”

699
foto Dezvaluirea.ro

@ Prezent la Iasi astazi, 24 ianuarie pentru manifestarile de Ziua Unirii, Victor Ponta, presedintele Pro Romania a declarat intr-o conferinta de presa ca in viitorul apropiat A8-Autostrada Moldovei nu se va face @ „Povesti nemuritoare, autostrada nu se va face. Bani la buget nu sunt. In povestea asta cu autostrada principalii vinovati sunt Dancian Ciolos si Dragnea cu ministrii lui”, a  spus Victor Ponta

Prezent astazi la Iasi pentru a participa la manifestarile legate de Ziua Unirii, Victor Ponta, presedintele Pro Romania a organizat o conferinta de presa in care principalul subiect a fost Autostrada Moldovei. Cu aceasta ocazie Ponta ne-a transmis cu cinism ca A7 – Iasi – Targu Mures nu se va  face. ”Autostrada reprezinta  o nedreptate care continua din 1859 incoace si imi pare rau ca in acest 4 ani nu am reusit sa rupem aceasta nedreptate. Negocierea cu UE privind aprobarea unei derogari pentru finantare este o poveste. Bani de la buget n-o sa fie. Reprezinta 2 la suta din PIB.  Au anulat parteneriatul public-privat pentru tronsonul Comarnic-Brasosv, au zis ca-l fac si pe ala, inca vreo 2 miliarde. N-o sa se faca nimic pe buget. Abia daca vor fi bani pentru Pitesti- Sibiu”, a spus Ponta.

„Legea autostrazii a fost data degeaba”

In acest contexlt, Victor Ponta a spus ca Legea aprobata in  urma doi ani de majoritatea PSD  privind realizarea acestei autostrazi este inutila. Sa nu uitam ca si deputatul PMP, Petru Movila se bate cu pumnul in piept ca a initiat aceasta Lege. „Cat a trecut  de cand au dat Legea aia a autostrazii? Le-am spus inca de atunci ca nu era nevoie sa dea o Lege. Nu ne trebuie Lege avem masterplanul de transport aprobat. Dati-i drumul si faceti. N-au facut Dragnea cu ai lui, niste inconstienti. A venit noul Guvern carte a anulat toate procedurilel facute pana atunci. Si daca incep astazi peste 18 luni cel mai devreme pot sa aiba un proiect de le care incepe licitatia. Daca incep azi treaba primul metru de autostrada s-ar face in 2026. Dar nu incep treaba ei se ocupa de anticipate”, a adaugat Victor Ponta.

„Dragnea si-a gasit si el un loc”

Liderul Pro Romania a mai declarat ca principalii vinovati pentru esecul acestui proiect privind autostrada Moldovei sunt Dancian Ciolos si Victor Ponta. „In povestea asta cu autostrada principalii vinovati sunt Dancian Ciolos si Dragnea cu ministrii lui. Ciolos s-a ocupat sa-si gaseasca  un locusor bine platit la Bruxelles iar Dranea si-a gasit si el un loc, mai rau decat Ciolos”, a incheiat Ponta.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.