Politia ancheteaza cazul suspect al sopranei aflate in coma la Neuro

1221
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoara

@ Politistii audiaza membri si apropiati ai familiei @ Soprana, Maria Macsim Nicoara a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie cu fractura de craniu, fractura de bazin, fata tumefiata si multe alte leziuni, cu sanse minime de supravituire @ Medicii si-au exprimat  unele suspiciuni in legatura  cu producerea acestor leziuni doar de o ”cazatura pe scari”

Serviciul de Investigatii Criminale din  cadrul Inspectortului de Politie al judetului Iasi a demarat in aceasta dimineata o ancheta amanuntita in cazul sopranei Maria Macsim Nicoara care a ajuns  in stare grava la Spitalul de Neurochirurgie. Desi medicii au operat-o artista are sanse minime de supravietuire. Femeia a suferit o fractura de craniu, fractura de bazin, are  fata tumefiata si multe alte leziuni. Membrii familiei au spus ca femeia a cazut pe scari. Insa  medicii ieseni de la Neuro si-au exprimat suspiciunea ca  aceste leziuni grave au putut fi produse doar de o cazatura pe scari. „Nu ni s-a solicitat deocamdata sa stabilim cauza respectivelor leziuni pentru  acest caz.  Daca  ni va solicita cu siguranta vom colabora cu organele de ancheta”, a spus Diana Iliescu Bulgaru, sefa Institutului de Medicina Legala Iasi.

In aceasta dimineata politistii au audiat membrii si apropiati ai familiei fiind analizata si relatia dintre cei doi soti. Maria Macsim Nicoara, soprana la Opera si conf.dr. la Universitatea de Arte George Enescu este casatorita  cu Codrin Constantin Nicoara de asemenea artist. Acesta este mai tanar decat cunoscuta artista.  Cei doi locuiesc intr-o casa din comuna Aroneanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.