Autostrada Iasi-Targu Mures. La Luceafarul, ministrul Cuc a promis de doua ori. Dragnea a insistat

1243
Razvan Cuc - ministrul Transporturilor

@ Prezent la conferinta judeteana de alegeri a PSD Iasi, ministrul Transporturilor a spus ca in perioada mai – iunie vor se vor lansa primele proceduri de achizitie pentru autostrada Ungheni – Iasi – Targu Mures

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc a promis de ori ieri la Iasi ca in perioada mai – iunie vor fi lansate procedurile de achizitie pentru autostrada Ungheni – Iasi- Targu Mures.  Moldovei. Razvan Cuc a repetat termenele pe care le prezentam mai jos in urma unei solicitari venite de la Liviu Dragnea. Acesta se afl pe scena chiar in spatele ministrului Transporturilor. ‘’Razvan, repeta te rog termenele, sa se inteleaga bine si sa le retinem’’, a spus Dragnea. ‘’Pana pe data de 15 mai vom lansa pe SICAP (platforma electronica pentru achizitii publice-n.r) procedura pentru desemnarea câstigatorilor pentru reviziurea studiului de fezabiItate pe cele doua tronsoane Targu Mures-Ditrau-Targu Neamt pentru. Si tot pana pe 15 mai – domnul Ghizdeanu (Ion Ghizdeanu, presedintele Directiei Generale de Analize si Prognoze Globale, Financiare – n.r.) si-a luat angajamentul sa lanseze procedura pentru tronsonul Tg Neamt-Iasi. Iar pana pe 30 iunie lansam proiectare si executie pentru tronsonul de autostrada Iasi-Ungheni, inclusiv podul de la Ungheni  (peste Prut-n.r)”, a anuntat Razvan Cuc, in discursul sustinut la conferinta PSD Iasi, care a avut loc ieri incepand cu ora 15.00 la Teatrul Luceafarul.

Culmea, la conferinta a participat si prim ministru Viorica Dancila dar aceasta nu a spus nimic din ce ar putea interesa pe marea majoritate a iesenilor.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.